Adorn van Phillip Jeffries

Maandag 17 januari 2022

Nog even een dan kunnen interieurprofessionals op 7 en 8 februari terecht in ETC Design Center Europe voor de Design Experience. Onder meer om bij Prades de nieuwste collecties van Phillip Jeffries te ontdekken.
Adorn van Phillip Jeffries

De voorjaarscollectie van Phillip Jeffries draagt de overkoepelende naam Urban Fringe. Het bedrijf is voor de nieuwste collecties geïnspireerd door de hedendaagse sfeer van de stad. Organisch en toch strak, imperfect en toch gepolijst, ingetogen minimalisme en toch maximalistische luxe.

 

Een van de nieuwe series is Adorn. Deze wandbekleding ontleent zijn dessin aan de oude Japanse kunstvorm Kintsugi. Hierbij worden producten gerepareerd met goud, waardoor zij sterker en unieker worden dan ze eerst waren. De collectie is te zien in de showroom van verdeler Prades in ETC Design Center Europe en tijdens een speciale presentatie op 7 februari. Deelnemen? Stuur een email naar caroline@prades.nl.Links

www.prades.nl
www.phillipjeffries.com
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, wandbekleding, behang, interieurtextiel, presentatie, introductie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, #tradedays, #designexperience, #prades, #philipjeffries, #urbanfringe, #adorn, #inspiratie, #interiorprofessionals, #interieurprofessional, #etcdesigncentereurope

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden – staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden