Nieuwe ceo Eijerkamp Groep

Zaterdag 15 januari 2022

Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep

Het familiebedrijf Eijerkamp Retail Groep bestaat sinds 1928. Daar vallen de woonwinkels van Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal onder, de Trendhopper-winkels in die twee plaatsen, designwinkel Cilo in Zutphen, citystore Lots in Zutphen en de webshop.

 

De nieuwe ceo Fred Van Beek werkte achttien jaar voor Unilever, waarvan de laatste acht jaar als vice-president sales retail & out-of-homeHans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp blijven als eigenaren betrokken. Met Lisanne, Lotte en Marloes Eijerkamp is inmiddels de vierde generatie actief binnen het familiebedrijf.

 

De broers Evert-Jan en Hans-Jaap Eijerkamp zullen als eigenaren op de achtergrond actief blijven voor het bedrijf, maar geven nu de dagelijkse leiding uit handen aan Fred van Beek. Met zijn retailachtergrond zal deze ongetwijfeld nieuwe impulsen aan dit familiebedrijf gaan geven.Links

www.eijerkamp.nl
www.trendhopper.nl
www.cilo.nl

Tags

nieuws, interieur, directievoorzitter, ceo, retailgroep, meubelen, slapen, formules, zutphen, generatie, #eijerkamp, #cilo, #trendhopper

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden – staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden