Trappen van Coretec vloeren

Zaterdag 15 januari 2022

Coretec Floors komt nu ook met een eigen trappencollectie op de markt. Met Coretec Stairs krijgt een trap in een handomdraai een nieuwe look.
Trappen van Coretec vloeren
Trappen van Coretec vloeren Trappen van Coretec vloeren Trappen van Coretec vloeren Trappen van Coretec vloeren

Een trap en een vloer worden één geheel met de trappencollectie Coretec Stairs op basis van de bestaande Coretec®-vloeren van US Floors. Er is keuze tussen verschillende stijlen die niet te onderscheiden zijn van echt hout of echte steen.

 

Er zijn vier warme houtlooks, namelijk Meadow (foto 1), Forest (foto 2+3), Acorn of Lumber (foto 4) of er kan gekozen worden voor de uitstraling van een stenen trap met de Matterhorn (foto 5). De trappen zijn verder uit te breiden met ingebouwde ledverlichting, wat er zowel mooi uitziet als praktisch is.

 

Daarnaast is er de mogelijkheid om bijpassende vloeren, plinten of andere accessoires te kiezen. Met de bijbehorende onderhoudskit kan de eindgebruiker de trap onderhouden.

 

De trappen van Coretec Stairs beschikken over een slijtlaag van 0,55 mm dik en kunnen tegen een stootje.

Net als de vloeren van Coretec zijn de trappen akoestisch dempend door de geïntegreerde kurkonderlaag en de Soundcore-technologie. Hierdoor voelt de trap warm en stil onder de voeten, wat het heel aangenaam maakt om op te lopen. De speciale Coretec-antisliplaag maakt de trappen bovendien nog eens veilig.

 

Vakmensen kunnen een trap in slechts één dag renoveren.Links

www.coretecfloors.com

Tags

nieuws, interieur, vloeren, trapbekleding, trappen, trapsysteem, akoestiek, kurk, onderlaag, dempend, slijtlaag, ledverlichting, houtdessin, steenlook, houtuitstraling, onderhoud, #coretec, #coretecstairs

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
 
Aanvulling Identity PVC-collectie
lees verder
Duurzaamheidsrapport Meister
Meisterwerke heeft haar eerste duurzaamheidsrapport gepubliceerd, waarmee de resultaten op dit terrein gepubliceerd worden.
lees verder
 
Floored by Nature
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden