Actieweek bij Orderchamp

Maandag 10 januari 2022

Vanaf vandaag organiseert online inkoopplatform Orderchamp maandelijks een speciaal B2B inkoopevenement: Orderchamp Unveils. Aflopen maand hebben meer dan 500 nieuwe merken zich aangesloten bij Orderchamp en krijgen klanten 15% korting op hun eerste bestelling van elk nieuw merk.
Actieweek bij Orderchamp
Actieweek bij Orderchamp Actieweek bij Orderchamp

Orderchamp Unveils geldt van maandag 10 tot en met zondag 16 januari. Tijdens deze week geeft Orderchamp op andere geselecteerde merken bestellen 10% korting.

 

Orderchamp registreert welke merken populair zijn, afgelopen maand was dit bijvoorbeeld Eulenschnitt. Dit bedrijf werd in 2013 in Hamburg opgericht als een klein familiebedrijf. Oprichtster Lena hecht veel belang aan het zelf ontwerpen van haar producten. Materialen als jute, linnen en hout zijn kenmerkend voor het imago van het merk. Een bestseller is het eikenhouten draaiplateau (foto 1). Met zijn diameter van 28 cm past hij perfect in keukenkasten en op planken. Een rand beschermt tegen wegglijden en het plateau is zelf stabiel door de kleine rubberen noppen.

 

Ook Clayre & Eef is populair. Inmiddels werken meer dan 100 mensen bij het familiebedrijf. Qua stijl is het merk geïnspireerd door het landelijke leven. De huidige collectie van Clayre & Eef is geëvolueerd naar een compleet assortiment woonaccessoires. Er zijn nu veel nieuwe producten te vinden voor het aankomende Pasen, zoals dit eierkastje (foto 2).

 

Tot slot is Dennismaass een Duits merk dat eigen ontwerpen met 3D-printers produceert. Voornamelijk plantaardige kunststoffen op basis van zetmeel. Daarnaast wordt er voor elke kilogram gebruikte printfilament een boom geplant om het verbruik van hulpbronnen in het proces te compenseren. De Pille vaas (foto 3) is precies 19 centimeter hoog en heeft een diameter van 9 centimeter. Met een gewicht van rond de 200 gram is hij relatief licht om zo min mogelijk uitstoot te veroorzaken tijdens het transport en om onze eindige hulpbronnen te sparen.Links

www.orderchamp.com
www.eulenschnitt.de
www.clayre-eef.com
www.dennismaass.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, online, platform, inkoop, #orderchamp, #eulenschnitt, #clayreeef, #dennismaass

Gerelateerd nieuws
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
Nieuwe accountmanager TTP Concepts
Groothandel TTP Concepts heeft er een nieuwe accountmanager bij. Vanaf deze maand is Danny Govers verantwoordelijk voor BelgiŽ en Luxemburg.
lees verder
 
Marokkaans design
lees verder
Omzet woninginrichting daalt ruim 7%
De detailhandel heeft in juni 0,4% meer omgezet dan in juni 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was echter 6,3% lager. De omzet van de foodsector groeide met 4,7%, terwijl de omzet van de non-foodsector kromp met 3%. Daarnaast is online 6,5% minder omgezet dan een jaar eerder.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden