Zus Heldense Groep failliet

Woensdag 14 augustus 2019

Meubelbedrijf Design Factory uit Panningen, zusterbedrijf van meubelfabrikant Heldense is vorige week failliet verklaard. Hierdoor verliezen maar liefst 48 mensen hun baan.
Zus Heldense Groep failliet

Het nieuws van het faillissement van Design Factory komt tijdens de vakantie van het personeel. Komende maandag praat de directie de medewerkers bij, zo meldt onder meer De Limburger.

De onderneming, net als de bekende Panningse meubelfabrikant Heldense Group bv dochter van Ursus Minor bv, is een onderdeel van de holding Ursus Major bv. Het produceerde kasten en tafels.

Ook twee andere besloten vennootschappen van Ursus Minor, Popp-Eye Design bv en Salesforce bv, zijn gisteren inmiddels failliet verklaard.

Er is geen website meer actief en het bedrijf is inmiddels in Weert gevestigd op het adres van de curator, die nog geen verklaring kon geven voor het bankroet noch een uitspraak wilde doen over de mogelijke gevolgen voor de positie van de holding. Of er kans is op een doorstart van het bedrijf, is eveneens onduidelijk.
Links

www.heldense.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, kast, tafel, salontafel, failliet, faillissement, insolventie, bankroet, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #heldense, #heldensegroup, #heldensegroep, #designfactory, #poppeye, #salesforce.

Gerelateerd nieuws
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die ge´nteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden