Contractcollectie Swiss Sense

Woensdag 14 augustus 2019

Swiss Sense lanceert Swiss Sense Business, een nieuw onderdeel van Swiss Sense speciaal voor de contractmarkt. Binnen de Hotel Collection biedt het bedrijf een nieuwe collectie hotelboxsprings, en dienstverlening op maat tegen zakelijke prijzen.
Contractcollectie Swiss Sense
Contractcollectie Swiss Sense Contractcollectie Swiss Sense Contractcollectie Swiss Sense

Swiss Sense ontwikkelt al langer boxsprings voor de zakelijke markt, maar breidt haar dienstverlening en assortiment nu verder uit met Swiss Sense Business. Met een eigen team van specialisten op het gebied van productontwikkeling, inkoop, planning en support, voorziet Swiss Sense Business zakelijke afnemers van advies en ondersteuning, inclusief een nieuw productaanbod speciaal voor de zakelijke markt.

 

De Hotel Collection bestaat uit vier verschillende boxsprings: Standard (foto 1), Premium (foto 2), Luxury (foto 3) en Imperial (foto 4). Zij zijn ontworpen voor intensief gebruik, zijn lichter in gewicht en functioneel. Zo beschikken de bedden onder meer over handige, stijlvol weggewerkte handvatten en zijn de twee poten aan de hoofdzijdes van de boxsprings voorzien van wieltjes voor extra gemak tijdens het schoonmaken. De stevige antislip aan de onderzijde van de matrassen zorgt er bovendien voor dat schuiven tot een minimum wordt beperkt. Net zoals de boxsprings uit de consumentencollectie zijn ook de boxsprings uit de Hotel Collection volledig naar eigen smaak samen te stellen.Links

www.swisssense.nl
business.swisssense.nl

Tags

wonen, woning, woon, interieur, inrichting, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, hotel, slaapcomfort, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, slaap, nachtrust, slaapsegment, slaapconcept, #swisssense, #swisssensebusiness, #hotelcollection

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
Bedden.nl failliet
De eerste aanbieder van het leasen van bedden, Bedden.nl bv, tevens een ambitieuze online speler, heeft het niet gered en is gisteren failliet verklaard. De site Bedden.nl was inmiddels verkocht en blijft dus bestaan.
lees verder
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
 
Leasen bij Leen
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday Ún de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden