Contractcollectie Swiss Sense

Woensdag 14 augustus 2019

Swiss Sense lanceert Swiss Sense Business, een nieuw onderdeel van Swiss Sense speciaal voor de contractmarkt. Binnen de Hotel Collection biedt het bedrijf een nieuwe collectie hotelboxsprings, en dienstverlening op maat tegen zakelijke prijzen.
Contractcollectie Swiss Sense
Contractcollectie Swiss Sense Contractcollectie Swiss Sense Contractcollectie Swiss Sense

Swiss Sense ontwikkelt al langer boxsprings voor de zakelijke markt, maar breidt haar dienstverlening en assortiment nu verder uit met Swiss Sense Business. Met een eigen team van specialisten op het gebied van productontwikkeling, inkoop, planning en support, voorziet Swiss Sense Business zakelijke afnemers van advies en ondersteuning, inclusief een nieuw productaanbod speciaal voor de zakelijke markt.

 

De Hotel Collection bestaat uit vier verschillende boxsprings: Standard (foto 1), Premium (foto 2), Luxury (foto 3) en Imperial (foto 4). Zij zijn ontworpen voor intensief gebruik, zijn lichter in gewicht en functioneel. Zo beschikken de bedden onder meer over handige, stijlvol weggewerkte handvatten en zijn de twee poten aan de hoofdzijdes van de boxsprings voorzien van wieltjes voor extra gemak tijdens het schoonmaken. De stevige antislip aan de onderzijde van de matrassen zorgt er bovendien voor dat schuiven tot een minimum wordt beperkt. Net zoals de boxsprings uit de consumentencollectie zijn ook de boxsprings uit de Hotel Collection volledig naar eigen smaak samen te stellen.Links

www.swisssense.nl
business.swisssense.nl

Tags

wonen, woning, woon, interieur, inrichting, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, hotel, slaapcomfort, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, slaap, nachtrust, slaapsegment, slaapconcept, #swisssense, #swisssensebusiness, #hotelcollection

Gerelateerd nieuws
Nieuwe ceo Ekornes
Het Chinees-Noorse meubelconcern Ekornes, beter bekend van de Stressless relaxfauteuils en zitmeubelen en beddenmerk Svane, heeft een nieuwe directeur als opvolger van Olav Holst-Dyrnes.
lees verder
Nieuwe fantasieŽn van Snurk
Snurk creŽert fantasierijke prints voor beddengoed en loungewear. Het bedrijf komt met een nieuwe beddengoed collectie, die bestaat uit vijf nieuwe prints.
lees verder
Duurzaam Heimtextil 2020
62.970 Vakbezoekers van over de hele wereld bezochten Heimtextil 2020. Op de internationale vakbeurs voor woning- en contracttextiel stond duurzaamheid centraal.
lees verder
Nieuws op voorjaarsbeurs DWI
De voorjaarsbeurs in De Woonindustrie (DWI) gaat op 9 februari van start. Op het gebied van meubelen en karpetten bied Left Label Collections veel nieuws. Slaapexposant Cox Slaapcomfort is ook weer aanwezig met noviteiten.
lees verder
 
Essenza tafelmode
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden