Woninginrichting mei super!

Maandag 15 juli 2019

De Nederlandse detailhandel heeft in mei 2019 ruim 3% meer omzet geboekt dan in mei 2018. De interieurbranche doet het zelfs super!
Woninginrichting mei super!
Woninginrichting mei super!

Non-food kwam totaal op +3,5% (volume +3,6%). Vooral meubelwinkels (+12,4%!) en ook doe-het-zelfwinkels (inclusief keukens en vloeren) (+4,7%) trokken samen met consumentenelectronica en witgoed (4,3%) de non-food kar, waarbij vooral schoenen/lederwaren (-4,2%) negatief scoorden.

Via pure webshops werd in het eerste kwartaal 18,8% meer verkocht dan een jaar eerder. Multi-channelers boekten een plus van 20,8%, totaal kwam is uit op 19,6%.
Links

www.cbs.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, wonen, woninginrichting, vertrouwen, economie, indicator, consumptie, consument, uitgaven, bestedingen, consumentenvertrouwen, koopbereidheid, omzet, detailhandel, woninginrichting, retail, winkel, prijzen, shop, outlet, webwinkel, online, non-food, duurzaam, duurzame consumptiegoederen, #cbs

Gerelateerd nieuws
 
Expositie Creatieve Vakmannen
lees verder
Omzet woonretail augustus weer prima!
De Nederlandse detailhandel heeft in augustus 2019 3% meer omzet geboekt dan in augustus 2019. En het wordt eentonig: de interieurbranche deed het weer het beste!
lees verder
Cees van der Horst overleden
Maandag 30 september is de bekende ondernemer Cees van der Horst op 81-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Start ETC Design Experience
lees verder
Restaurant ETC geopend
Na een zomer vol werkzaamheden was het op 23 september tijd voor de opening van het nieuw restaurant van het ETC Design Center Europe. De feestelijkheden vormden de afsluiting van de eerste vakdag.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden