Where.We.Work.

Woensdag 22 september 2021

Where.We.Work. toont meer dan tweehonderd thuiskantoren over de hele wereld die volgens uitgeverij Lannnoo allerlei soorten werknemers inspireren: van de clean desk-adept en zijn of haar Zenkantoor tot de dagdromer in het Panoramic-kantoor en de creatieve werker in het Gallery-kantoor.
Where.We.Work.

Het boek introduceert een verscheidenheid aan ontwerpen en stijlen - van Londen tot Tokio, van rustiek tot industrieel en van klein tot groot(s) - en biedt inspiratie over hoe je van een thuis meer kunt maken dan alleen een plek om te werken. Het boek combineert beelden van inspirerende home offices en ontwerpideeën met praktische tips en de laatste trends.

 

Where.We.Work. An Bogaerts | ISBN/EAN 978 94 014 7833 5| Gebonden | 208 blz. | € 39,99 | Engelstalig. Het is hier direct bij Lannoo (zonder verzendkosten in de Benelux!) of via de (internet)boekhandel te bestellen.Links

www.lannoo.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, project, kantoor, hospitality, boek, architectuur, stijl, design, ontwerp, boek, designers, interieurarchitecten, architecten, #wherewework, #lannoo

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
 
Das Haus nieuwe vorm
lees verder
Woontrend 2022 - Traditional Sentiment
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de derde: Traditional Sentiment.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden