West-Vlaamse meubeldagen in maart

Vrijdag 02 februari 2024

Meubelfabrikanten Castle Line, Vipack en Meubar, beddenproducent Revor Group en zetelfabrikant Demuynck slaan opnieuw de handen in elkaar en organiseren van 25 tot en met 29 maart een huisshow onder de noemer van de West-Vlaamse meubeldagen.
West-Vlaamse meubeldagen in maart

De vijf bedrijven zetten hun deuren open elk op hun bedrijfssite zoals Castle Line en ViPack, gecombineerd in de gebouwen van Revor Group zoals Revor en Demuynck en in geval van Meubar op een locatie in Kortrijk.

 

Tijdens deze huisshows stellen de meubelbedrijven hun collecties en uiteraard nieuwigheden voor. Afzakken naar het zuiden van West-Vlaanderen is volgens de organisatie dus een must want naast nieuws staan ook fabrieksbezoeken en samen lunchen met een gezellige aangename babbel op het menu.

 

Inschrijven kan via deze website.

 Links

www.castle-line.be
www.demuyncknv.be
www.meubar.be
www.revor.be
www.vipack.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, beurs, event, evenement, tentoonstelling, huisshow, meubel, meubelen, bank, zitbank, fauteuil, wonen, woning, woon, interieur, slaapcomfort, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, #castleline, #demuyncknv, #meubar, #revor, #vipack

Gerelateerd nieuws
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Green House collection
Moooi introduceert de nieuwe Green House Beddengoed Collectie. Leverbaar vanaf najaar 2024, ontwikkeld in samenwerking met Bedding House.
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden