Stroosnijder marketingbaas Tarkett

Vrijdag 02 februari 2024

Leandra Stroosnijder is per 1 januari 2024 aangesteld als head of marketing Benelux van vloerenfabrikant Tarkett.
Stroosnijder marketingbaas Tarkett

Leandra Stroosnijder (foto) stuurt in de functie van head of marketing Benelux een internationaal team aan dat verantwoordelijk is voor de marketing- en communicatiestrategie van Tarkett in de Benelux. Stroosnijder heeft ruime ervaring op het gebied van B2B-marketing en werkte hiervoor jarenlang in verschillende leidinggevende functies bij CWS Nederland & International en Initial.

De van oorsprong Franse multinational Tarkett, waarvan het Nederlandse hoofdkantoor en een productielocatie gevestigd zijn in Waalwijk, produceert commerciële en residentiële vloeren waaronder vinyl, tapijt, linoleum, hout en laminaat. Het bedrijf levert aan o.a. ziekenhuizen, scholen, hotels, kantoren en winkels.

'We hebben voor Leandra Stroosnijder gekozen vanwege haar internationale profiel en veelzijdige ervaring in internationale, product- en segmentmarketingfuncties. Met ruime ervaring in een vergelijkbare branche is ze in staat om op alle niveaus binnen de organisatie effectief te communiceren en te verbinden. Haar aandacht voor zowel het individu als het team, gecombineerd met nieuwsgierigheid, ondernemerschap, gestructureerde aanpak en strategisch inzicht, maken haar een waardevolle toevoeging met een senior perspectief,' aldus Ernst van de Weerd, sinds 2021 general manager Benelux.Links

www.dessotarkett.nl
www.tarkett.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, vloer, tapijt, vinyl, pvc, lvt, linoleum, hout, laminaat, interieurtextiel, stofferen, leggen, nieuwe directeur, marketing, reclame, personalia, #tarkett, #desso, #dessotarkett, #tarkettdesso

Gerelateerd nieuws
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Van der Linden naar Decorette
Per 1 mei aanstaande heeft EK Living, franchisegever van Decorette, een nieuwe formulemanager. Frank van der Linden zal deze functie dan op zich nemen.
lees verder
Groei bestedingen woninginrichting
De consumptie van Nederlandse huishoudens krimpt iets in februari, maar onder meer de woninginrichting groeit wel licht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden