Vooruit blikken met DWI

Vrijdag 19 juni 2020

De Woonindustrie (DWI) blikt alvast vooruit naar de komende maanden. De Vakdagen komen eraan in september, met verschillende nieuwe exposanten. Ook geeft Monique van der Reijden exclusieve masterclasses.
Vooruit blikken met DWI

Foto's: Floor Knaapen voor Eigen Huis & Interieur/Productie & styling: Monique van der Reijden

 

Kortgeleden werd bekend dat de DWI Vakdagen in DWI (De Woonindustrie) dit najaar plaatsvinden verdeeld over vijf dagen: 13-15 september (zondag t/m dinsdag) en 21-22 september (maandag + dinsdag). Dan zijn onder meer enkele nieuwkomers in Nieuwegein te zien: Benoa (meubelen), Delux Scandinavia en Hasena (beide slapen) en By Mooss van Mark Hoogendam (accessoires).

 

Inmiddels is duidelijk dat er tijdens de Vakdagen sprake zal zijn van een verplichte voorregistratie met timeslots, waarbij het mogelijk is om meerdere timeslots te kiezen. De inschrijving voor de timeslots opent over enkele weken. Voor zondag en dinsdag zijn de timeslots 10-13 en 14-17, voor maandag 10-13, 14-17 en 18-21 uur.

 

DWI meldt verder dat er nog plekken zijn voor de masterclasses Trendsignalementen herkennen en vertalen. Deze masterclasses worden gegeven door Monique van der Reijden, in een samenwerking tussen BNS Crisp, NIA Academie en DWI. Per masterclass presenteert Monique twee nieuwe interieur- en designtrends. De presentatie zit volgens DWI vol inspiratie, stylingtips en kleur- en materiaalcombinaties. Daarnaast leren de deelnemers in de masterclass om trends te herkennen en vertalen voor hun eigen bedrijf. Er zijn nog plaatsen voor maandag 30 november en maandag 21 februari 2021.

 Links

www.benoa.nl
www.deluxscandinavia.com
www.dewoonindustrie.nl
www.hasena.ch
www.hoogendaminteriors.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, najaarsbeurs, masterclass, #deluxscandinavia, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #benoa, #bymooss, #dwi, #hasena, #markhoogendam, #moniquevanderreijden

Gerelateerd nieuws
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder
 
Arli overgenomen
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
 
Inspiratie uit de Louis XV periode
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden