Vooruit blikken met DWI

Vrijdag 19 juni 2020

De Woonindustrie (DWI) blikt alvast vooruit naar de komende maanden. De Vakdagen komen eraan in september, met verschillende nieuwe exposanten. Ook geeft Monique van der Reijden exclusieve masterclasses.
Vooruit blikken met DWI

Foto's: Floor Knaapen voor Eigen Huis & Interieur/Productie & styling: Monique van der Reijden

 

Kortgeleden werd bekend dat de DWI Vakdagen in DWI (De Woonindustrie) dit najaar plaatsvinden verdeeld over vijf dagen: 13-15 september (zondag t/m dinsdag) en 21-22 september (maandag + dinsdag). Dan zijn onder meer enkele nieuwkomers in Nieuwegein te zien: Benoa (meubelen), Delux Scandinavia en Hasena (beide slapen) en By Mooss van Mark Hoogendam (accessoires).

 

Inmiddels is duidelijk dat er tijdens de Vakdagen sprake zal zijn van een verplichte voorregistratie met timeslots, waarbij het mogelijk is om meerdere timeslots te kiezen. De inschrijving voor de timeslots opent over enkele weken. Voor zondag en dinsdag zijn de timeslots 10-13 en 14-17, voor maandag 10-13, 14-17 en 18-21 uur.

 

14-07-2020: Aanmelden voor de komende beurs kan inmiddels via deze link.

 

DWI meldt verder dat er nog plekken zijn voor de masterclasses Trendsignalementen herkennen en vertalen. Deze masterclasses worden gegeven door Monique van der Reijden, in een samenwerking tussen BNS Crisp, NIA Academie en DWI. Per masterclass presenteert Monique twee nieuwe interieur- en designtrends. De presentatie zit volgens DWI vol inspiratie, stylingtips en kleur- en materiaalcombinaties. Daarnaast leren de deelnemers in de masterclass om trends te herkennen en vertalen voor hun eigen bedrijf. Er zijn nog plaatsen voor maandag 30 november en maandag 21 februari 2021.

 Links

www.benoa.nl
www.deluxscandinavia.com
www.dewoonindustrie.nl
www.hasena.ch
www.hoogendaminteriors.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, najaarsbeurs, masterclass, #deluxscandinavia, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #benoa, #bymooss, #dwi, #hasena, #markhoogendam, #moniquevanderreijden

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuw projectgamma Occhio
Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciŽle sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden