Vepa en Drentea samen

Donderdag 18 juni 2020

De kantoormeubelproducenten uit Drenthe Vepa uit Hoogeveen en Drentea Kantoormeubelen uit Emmen gaan samen verder.
Vepa en Drentea samen
Vepa en Drentea samen Vepa en Drentea samen

Vepa (foto 2) en Drentea (foto 1) gaan een 'strategische' samenwerking aan om hun slagkracht te vermenigvuldigen, kennis te delen en vakmanschap te bundelen. Vepa en Drentea zijn naar eigen zeggen de enige kantoormeubelproducenten die het complete assortiment lokaal in Nederland produceert.

Vepa, een familiebedrijf met zes aandeelhouder-families opgericht in 1971, en Drentea, opgericht in 1955, zijn allebei klein begonnen. Ze maken kantoormeubelen van hout en staal. De afgelopen jaren groeiden ze op een steeds meer concurrerende projectmarkt steeds meer naar elkaar toe. Nu gaan ze met één totaalcollectie, kennis en expertise samenvoegen én de passie voor duurzaamheid versterken. Beide ondersteunen ook Inside/Inside.

Vepa - onder meer bekend van Plastic Whale - en Drentea gaan samen verder als één commerciële organisatie. Janwillem de Kam (foto 3 links; Linkedin) respectievelijk Bert Top (foto 3 rechts; Twitter) vormen samen de directie. De huidige productielocaties in Emmen en Hoogeveen blijven bestaan. De samengevoegde commerciële afdeling gaat de markt in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland bewerken met de labels Be by Bèta, De Lockerfabriek, Eromesmarko, Facility Express, Green Furniture Circle, Nice Price Office, Nomique en Zooi. Het is de bedoeling om de fusie juridisch in 2021 door te voeren.Links

www.drentea.nl
www.plasticwhale.com
www.vepa.nl
www.vepadrentea.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, kantoor, project, stoel, bureau, meubelen, plastic, recyclebaar, decoratie, accessoires, stoffen, wandbekleding, wandpaneel, paneel, akoestiek, akoestisch, geluid, demping, dempend, geluiddemping, interieurtextiel, textiel, stof, vilt, bekleding, verlichting, samenwerking, samenwerken, fusie, overname, acquisitie, koop, #vepa, #vepathefurniturefactory, #vepafurniturefactory, #drentea, #drenteakantoormeubelen, #drenteafutureoffice, #plasticwhale, #bebybeta, #lockerfabriek, #eromesmarko, #facilityexpress, #greenfurniturecircle, #nicepriceoffice, #nomique, #zooi.

Gerelateerd nieuws
 
Arli overgenomen
lees verder
 
Inspiratie uit de Louis XV periode
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Spoga toch uitgesteld
De internationale outdoorbeurs Spoga + gafa zou van 6-8 september 2020 in Keulen worden gehouden. Verrassend genoeg is de beurs nu toch uitgesteld, naar een permanent andere datum!
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden