Vepa en Drentea samen

Donderdag 18 juni 2020

De kantoormeubelproducenten uit Drenthe Vepa uit Hoogeveen en Drentea Kantoormeubelen uit Emmen gaan samen verder.
Vepa en Drentea samen
Vepa en Drentea samen Vepa en Drentea samen

Vepa (foto 2) en Drentea (foto 1) gaan een 'strategische' samenwerking aan om hun slagkracht te vermenigvuldigen, kennis te delen en vakmanschap te bundelen. Vepa en Drentea zijn naar eigen zeggen de enige kantoormeubelproducenten die het complete assortiment lokaal in Nederland produceert.

Vepa, een familiebedrijf met zes aandeelhouder-families opgericht in 1971, en Drentea, opgericht in 1955, zijn allebei klein begonnen. Ze maken kantoormeubelen van hout en staal. De afgelopen jaren groeiden ze op een steeds meer concurrerende projectmarkt steeds meer naar elkaar toe. Nu gaan ze met één totaalcollectie, kennis en expertise samenvoegen én de passie voor duurzaamheid versterken. Beide ondersteunen ook Inside/Inside.

Vepa - onder meer bekend van Plastic Whale - en Drentea gaan samen verder als één commerciële organisatie. Janwillem de Kam (foto 3 links; Linkedin) respectievelijk Bert Top (foto 3 rechts; Twitter) vormen samen de directie. De huidige productielocaties in Emmen en Hoogeveen blijven bestaan. De samengevoegde commerciële afdeling gaat de markt in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland bewerken met de labels Be by Bèta, De Lockerfabriek, Eromesmarko, Facility Express, Green Furniture Circle, Nice Price Office, Nomique en Zooi. Het is de bedoeling om de fusie juridisch in 2021 door te voeren.Links

www.drentea.nl
www.plasticwhale.com
www.vepa.nl
www.vepadrentea.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, kantoor, project, stoel, bureau, meubelen, plastic, recyclebaar, decoratie, accessoires, stoffen, wandbekleding, wandpaneel, paneel, akoestiek, akoestisch, geluid, demping, dempend, geluiddemping, interieurtextiel, textiel, stof, vilt, bekleding, verlichting, samenwerking, samenwerken, fusie, overname, acquisitie, koop, #vepa, #vepathefurniturefactory, #vepafurniturefactory, #drentea, #drenteakantoormeubelen, #drenteafutureoffice, #plasticwhale, #bebybeta, #lockerfabriek, #eromesmarko, #facilityexpress, #greenfurniturecircle, #nicepriceoffice, #nomique, #zooi.

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuw projectgamma Occhio
Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciŽle sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden