Voorproefje van ShowUp

Donderdag 27 augustus 2020

Nog precies een maand en dan vindt ShowUp plaats. Op 27 en 28 september, in de Brabanthallen in Den Bosch. Met de juiste maatregelen en de positieve inbreng van bezoekers en deelnemers worden het volgens de organisatie weer twee inspirerende dagen.
Voorproefje van ShowUp
Voorproefje van ShowUp Voorproefje van ShowUp Voorproefje van ShowUp

Om ShowUp op een veilige manier te kunnen houden heeft de organisatie in nauwe samenwerking met de Brabanthallen een verantwoorde en veilige omgeving gecreëerd. Belangrijkste voorwaarde is wel dat bezoekers en deelnemers de maatregelen respecteren en elkaar de ruimte geven. Om de drukte te spreiden is reserveren voor een tijdslot verplicht. Dat kan via deze link.

 

Een vast onderdeel van ShowUp zijn de lezingen, die onder de noemer ListenUp plaatsvinden. Zij vinden nu online plaats. Zoals de lezing van Buro Jan Trendman (foto 1). Deze is vanaf 11 september om 11:00 te bekijken via de link die registreerde bezoekers ontvangen. Ons huis en directe leefomgeving is een centrale plek geworden waar je werkt, eet, ontspant, speelt, klust, etc. In zijn presentatie draait het daarom om het nieuwe ‘elastische huis’. Volgens Trendman zit deze plek die altijd al zo dichtbij was, vol met nieuwe avonturen. In het webinar wordt ook alvast aandacht besteed aan de Trendzone die op de beurs te zien is.

 

Op deze alles-is-anders editie wil ShowUp verrassen met leuke nieuwe labels uit binnen- en buitenland. Hiervan geeft Interieurjournaal regelmatig een voorproefje. Op dit moment telt de beurs meer dan 200 deelnemers en dit aantal neemt nog toe. Eén van die exposanten is Olav Slingerland, met zijn Puntkommen (foto 2). Die bestaan al langer maar nu zijn er ook kleine uitvoeringen gemaakt. Zij zijn verkrijgbaar in diverse kleurverlopen maar ook in een zilveren of gouden uitvoeren. Ontworpen en gemaakt in Nederland.

 

Iris van Daalen & Ruben Thier van Studio Thier & van Daalen delen een fascinatie voor licht, reflectie, geometrische en organische vormen, samen met de vergankelijkheid van de natuur. Ze zien het keer op keer als een uitdaging om deze fenomenen te pakken te krijgen en te abstraheren en te vertalen naar duurzame ontwerpen. In de loop der jaren hebben ze veel materiaalkennis opgedaan, door onderzoek en experimenten met materialen als hout, glas, plastic, afvalstoffen en meer. Zoals te zien is in the Plastic Mine – colour shelf (foto 3).Links

www.brabanthallen.nl
www.showup.nl
www.0031design.nl
www.slingerlandenverhoeven.nl
www.thiervandaalen.com
www.jantrendman.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, #growup, #listenup, #showup, #startup, #showup2020, #showup20, #brabanthallen, #staysafe, #coronaproof, #OlavSlingerland, #thiervandaalen, #BuroJanTrendman

Gerelateerd nieuws
Veel aanmeldingen Spoga + Gafa
Organisatie Koelnmesse is erg positief over de vooruitzichten voor Spoga + Gafa. Deze beurs staat gepland van 30 mei tot 1 juni 2021 en heeft nu een boekingsstatus van 90%.
lees verder
 
Violetta terug in Nederland
lees verder
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
ETC vol met nieuws
De ETC Design Experience is weer van start gegaan. Op maandag 21 en dinsdag 22 september zijn vakbezoekers nog van harte welkom in Culemborg, mits zij zich van tevoren geregistreerd hebben.
lees verder
 
Nidum in Arsenaal
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden