Zwanger in Beter Bed

Donderdag 27 augustus 2020

Lieke van Lexmond en Waldemar Torenstra spelen de hoofdrol in de nieuwe 'feel good'-film Zwanger & Co. Beter Bed is hierin ook te vinden.
Zwanger in Beter Bed

De opnames van de film Zwanger & Co. van producent Nijenhuis & Co gaan in september van start en de film verschijnt volgend najaar in de bioscoop. Beter Bed is te zien in een aantal scènes in de film en hun klanten maken onder andere kans om met een figurantenrol hun debuut te maken op het witte doek. Ook is er een kans om kaarten te winnen om de première bij te wonen en een meet- en greet met de cast, waardonder Lieke van Lexmond en Waldemar Torenstra, te hebben.
 
In de nieuwe speelfilm draait alles om familie en familie-uitbreiding. Wat je moet doen om een goede ouder te zijn wordt op een grappige en vooral herkenbare manier vertelt. Slaapspecialist Beter Bed komt in een aantal scènes voor waar alles draait om de gezinsuitbreiding van een jong stel dat in een nieuwbouwwijk komt te wonen.

'In de film zijn juist die humoristische en herkenbare slaapkamermomenten te zien. Dit sluit heel goed aan bij onze inzichten over de nieuwe slaapkamer van Nederland, waarin het gaat over meer dan slapen alleen.' zegt Perijn Hoefsloot, directeur customer experience & marketing bij Beter Bed. Deze samenwerking past ook goed bij de Beter Bed-marketingcampagne ‘de nieuwe slaapkamer van Nederland'.
 Links

www.beterbed.be
www.beterbed.nl
www.beterbedholding.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, detail, retail, nachtrust, keten, winkelketen, economie, resultaat, winst, omzet, verkoop, overname, zwanger & co, film, speelfilm, #liekevanlexmond, #waldemartorenstra, #beterbed, #beterbedholding

Gerelateerd nieuws
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
Suite702 helemaal up-to-date
Suite702, de Nederlandse leverancier van bed- en badlinnen, breidt zijn collectie beddengoed uit met vijf nieuwe kleuren.
lees verder
Van Manen start door
Per 1 september is Van Manen Slaapkamers in Barneveld op hetzelfde adres doorgestart onder een nieuwe eigenaar.
lees verder
 
Geen Frankfurt-beurzen tot Q1 2021
lees verder
Belgica failliet
De bekende meubelzaak Meubelen Belgica nv in Antwerpen, ook handelend onder de naam Livin' Belgica, is vorige week failliet verklaard.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden