IMM gaat door

Woensdag 26 augustus 2020

In tijden van afgelaste beurzen is goed nieuws van harte welkom. In dit geval de bevestiging dat vakbeurs IMM doorgaat, van 18 – 24 januari. De organisatie wil tijdens de beurs samen met exposanten en bezoekers vorm geven aan het Nieuwe Normaal.
IMM gaat door

Volgens de organisator Koelnmesse is er de behoefte van mensen om elkaar weer echt te ontmoeten, dit is onmisbaar voor het leggen en uitbreiden van contacten. Daarnaast is er nu juist veel interesse in wonen, thuiswerken, outdoor wonen en koken. Op dit moment is 70% van de beursruimte bezet en dat ervaart de Koelnmesse in deze tijd als een prima score.

 

Natuurlijk ziet IMM 2021 er anders uit dan exposanten en bezoekers gewend zijn. Volgens CEO van Koelnmesse Matthias Pollmann wil de organisatie samen met de branche vorm geven aan het Nieuwe Normaal. Een platform voor de exposanten om de bezoekers ook in deze tijd te bedienen. Face to face en digitaal. Vanwege Covid hot spots in Europa zal immers niet iedereen in staat zijn om de beurs te bezoeken.

 

Het doel is om de industrie in januari met het vakbeursduo IMM en LivingKitchen een krachtig en betrouwbaar platform te bieden, zodat de Duitse en Europese meubel- en keukenindustrie geen terrein verliest in de internationale concurrentie. De Koelmesse zal enkele IMM evenementen streamen, daarnaast krijgen exposanten de mogelijkheid om hun producten digitaal te presenteren en zo hun bereik te vergroten. Daarover gesproken, nu Orgatec niet doorgaat verwacht IMM meer architecten en projectinrichters als bezoekers.

 

In zijn nieuwsbrief meldt de Koelmesse dat het de gebruikelijke en verplichte hygiënische maatregelen neemt om de exposanten en bezoekers te beschermen. Zo wordt de gebruikte lucht vanuit de beurshallen naar buiten afgevoerd en wordt 100% nieuwe verse lucht aangevoerd zodat aerosolen zich niet door het ventilatiesystemen kunnen verspreiden.Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.imm-cologne.de/puretalentscontest
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.livingkitchen-cologne.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, licht, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, Interzum, plaatmateriaal, beslag, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, #imm, #immcologne, #imm21, #imm2021, #puretalents, #puretalents2021

Gerelateerd nieuws
Veel aanmeldingen Spoga + Gafa
Organisatie Koelnmesse is erg positief over de vooruitzichten voor Spoga + Gafa. Deze beurs staat gepland van 30 mei tot 1 juni 2021 en heeft nu een boekingsstatus van 90%.
lees verder
 
Violetta terug in Nederland
lees verder
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
 
Nidum in Arsenaal
lees verder
Langere betaaltermijn Orderchamp
Orderchamp gaat winkeliers en online verkopers op basis van data en koopgedrag uitgestelde betaaltermijnen aanbieden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden