Verlichting die geprint wordt

Dinsdag 02 mei 2023

De interieurprofessional kan zijn fantasie de vrije loop laten dankzij de verlichtingstechnologie van Ambright GmbH. Met hulp van een online tool kunnen armaturen ontworpen en vervolgens geprint worden.
Verlichting die geprint wordt
Verlichting die geprint wordt Verlichting die geprint wordt

De geprinte verlichting wordt onder de aandacht gebracht door Licht- en Lichtplanadvies, het bedrijf van Roberto Treffers, dat zich richt op het adviseren over ledverlichting en professionele toepassingen daarvan. Zo ook de verlichting van Ambright, en daarnaast werkt Treffers samen met Lichtstudio De Vaan, exposant in ETC Design Center Europe.

 

Met de ingebouwde Casambi technologie kan elke led van de geprinte armaturen individueel of in groepen aangestuurd worden. Alleen naar boven, alleen naar beneden, alleen de zijkant of iedere combinatie daarvan. De vorm van de armatuur kan worden ontworpen met een maximale footprint van 250 x 125 cm². Het armatuur is slechts 6 mm dun en er kan worden gekozen uit 23 selecteerbare oppervlaktekleuren. De LED's van de SparkShape armatuur kunnen worden geselecteerd uit drie kleurtemperaturen: 2700K, 3000K en 4000K. De kleurweergave heeft een CRI-waarde tot 98.Links

www.lichtplanadvies.eu
www.casambi.com
www.lichtstudiodevaan.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, project, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, project, hospitality, residentieel, kantoor, verlichting, designverlichting, ledverlichting, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, #ambright, #lichtenlichtplanadvies, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Goed gevulde Light+Building 2024
Met nog ongeveer zes maanden te gaan voordat Light + Building van 3 tot 8 maart 2024 plaatsvindt blijkt het evenement al zeer populair te zijn. Tot nu toe hebben zich meer dan 2.000 internationale exposanten geregistreerd.
lees verder
Veel activiteiten op Incoda
Op Interieur Collectie Dagen (Incoda), van zondag 24 t/m dinsdag 26 september, is er voor de bezoeker veel te beleven in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
Studio Mariska Jagt failliet
Eerder dit jaar was Studio Mariska Jagt nog bezig met de ontwikkeling van eigen meubels. De firma zocht een partner om de meubellijn op de markt te brengen. Op 12 september ging de Studio failliet, een dag later gevolgd door een meubelmaker in Delft.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden