Eerste meubelen Karl Lagerfeld

Maandag 01 mei 2023

Karl Lagerfeld breidt zijn lifestyle-portfolio uit met de lancering van de eerste meubelcollectie: Karl Lagerfeld Maison.
Eerste meubelen Karl Lagerfeld
Eerste meubelen Karl Lagerfeld Eerste meubelen Karl Lagerfeld Eerste meubelen Karl Lagerfeld

Met de interieurcollectie wil Karl Lagerfeld de iconische visie van de designer met hedendaagse creativiteit en ambachtelijke kwaliteit combineren. Elk stuk wordt in Italië gemaakt met het beste vakmanschap. Volgens het bedrijf was Lagerfeld niet alleen gefascineerd door interieurdesign, maar had hij hier een diepe passie voor en was dit daarom een natuurlijke beslissing.

 

De meubelgroepen zijn genoemd naar Karl Lagerfelds favoriete wijken in Parijs, waaronder de Saint Germain en Saint Guillaume woonkamers en slaapkamersets, de Quai Voltaire keuken en de Rue de l'Université verlichtingscollectie. In elke ruimte wordt een palet van zwart en wit afgewisseld met neutrale tinten en rode accenten, terwijl hoekige lijnen contrasteren met zachte, elliptische silhouetten en reflecterende oppervlakken. Volgens het bedrijf is de driepersoons Saint Germain bank die ook dienst doet als kleine bibliotheek, een pronkstuk. Met aan de zijkanten decoratieve ingebouwde planken voor horizontaal gestapelde boeken.

 

De collectie wordt ontwikkeld onder de artistieke leiding van het huis Karl Lagerfeld, en elk seizoen zal het Maison een externe gastontwerper uitnodigen om hun expertise en visie bij te dragen. De eerste collectie is tot stand gekomen in samenwerking met de bekende interieurontwerper Matteo Nunziati.Links

www.karl.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, retail, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, keuken, verlichting, accessoire, #karllagerfeld

Gerelateerd nieuws
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
Gezelliger eetkamer?
[Sponsored artikel] - De eetkamer is de plek waar we samenkomen met familie en vrienden om te eten en te genieten van elkaars gezelschap. Hoe maak je je eetkamer gezelliger?
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
 
Modulaire rekken van Gejst
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden