Eerste meubelen Karl Lagerfeld

Maandag 01 mei 2023

Karl Lagerfeld breidt zijn lifestyle-portfolio uit met de lancering van de eerste meubelcollectie: Karl Lagerfeld Maison.
Eerste meubelen Karl Lagerfeld
Eerste meubelen Karl Lagerfeld Eerste meubelen Karl Lagerfeld Eerste meubelen Karl Lagerfeld

Met de interieurcollectie wil Karl Lagerfeld de iconische visie van de designer met hedendaagse creativiteit en ambachtelijke kwaliteit combineren. Elk stuk wordt in Italië gemaakt met het beste vakmanschap. Volgens het bedrijf was Lagerfeld niet alleen gefascineerd door interieurdesign, maar had hij hier een diepe passie voor en was dit daarom een natuurlijke beslissing.

 

De meubelgroepen zijn genoemd naar Karl Lagerfelds favoriete wijken in Parijs, waaronder de Saint Germain en Saint Guillaume woonkamers en slaapkamersets, de Quai Voltaire keuken en de Rue de l'Université verlichtingscollectie. In elke ruimte wordt een palet van zwart en wit afgewisseld met neutrale tinten en rode accenten, terwijl hoekige lijnen contrasteren met zachte, elliptische silhouetten en reflecterende oppervlakken. Volgens het bedrijf is de driepersoons Saint Germain bank die ook dienst doet als kleine bibliotheek, een pronkstuk. Met aan de zijkanten decoratieve ingebouwde planken voor horizontaal gestapelde boeken.

 

De collectie wordt ontwikkeld onder de artistieke leiding van het huis Karl Lagerfeld, en elk seizoen zal het Maison een externe gastontwerper uitnodigen om hun expertise en visie bij te dragen. De eerste collectie is tot stand gekomen in samenwerking met de bekende interieurontwerper Matteo Nunziati.Links

www.karl.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, retail, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, keuken, verlichting, accessoire, #karllagerfeld

Gerelateerd nieuws
Veelzijdige akoestische platen
Op Architect@Work in Zaandam liet Print Acoustics zien dat het bedrijf niet alleen nieuwe akoestische oplossingen ontwikkelt, maar ook meedenkt over de technische toepassingen van deze producten.
lees verder
 
Nog meer Circles op Imm
lees verder
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden