Tegelaar designs verlichtten Milaan

Maandag 01 mei 2023

Op Salone del Mobile waren ook de designs van Rick Tegelaar vertegenwoordigd. Hij deelt de nieuwe werken trots met de wereld.
Tegelaar designs verlichtten Milaan
Tegelaar designs verlichtten Milaan Tegelaar designs verlichtten Milaan

Voor het Deense verlichtingsmerk Nuura ontwierp Rick Tegelaar het wandarmatuur Sasi. Het ontwerp is volgens Tegelaar een samenspel van verschillende afwerkingen in een delicate en veelzijdige verlichtingsoplossing. De gepolijste en matte messing afwerkingen versterken elkaar om een verrassende perceptie van diepte te creëren.

 

Dit jaar nam Linteloo het kunstige Tabby op in hun presentatie. Tabby is een verlichte structuur die volledig bijeengehouden wordt door spanning. Het vlechtwerk van afwisselende stroken bevat speciaal ontwikkelde LED-lichtbronnen. Tabby wordt op maat gemaakt, zoals hier voor de stand van de meubelfabrikant. 



Links

www.ricktegelaar.nl
www.nuura.com
www.linteloo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, design, designer, verlichting, licht, armatuur, salonedelmobile, #ricktegelaar, #nuura, #linteloo

Gerelateerd nieuws
Trends 24/25 volgens Heimtex
Tijdens de presentatie van de Heimtextil 24/25 werden door Annemarie Commandeur van Stijlinstituut Amsterdam de nieuwste trends toegelicht.
lees verder
 
Heimtextil-trend Plant-based
lees verder
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden