Tegelaar designs verlichtten Milaan

Maandag 01 mei 2023

Op Salone del Mobile waren ook de designs van Rick Tegelaar vertegenwoordigd. Hij deelt de nieuwe werken trots met de wereld.
Tegelaar designs verlichtten Milaan
Tegelaar designs verlichtten Milaan Tegelaar designs verlichtten Milaan

Voor het Deense verlichtingsmerk Nuura ontwierp Rick Tegelaar het wandarmatuur Sasi. Het ontwerp is volgens Tegelaar een samenspel van verschillende afwerkingen in een delicate en veelzijdige verlichtingsoplossing. De gepolijste en matte messing afwerkingen versterken elkaar om een verrassende perceptie van diepte te creëren.

 

Dit jaar nam Linteloo het kunstige Tabby op in hun presentatie. Tabby is een verlichte structuur die volledig bijeengehouden wordt door spanning. Het vlechtwerk van afwisselende stroken bevat speciaal ontwikkelde LED-lichtbronnen. Tabby wordt op maat gemaakt, zoals hier voor de stand van de meubelfabrikant. Links

www.ricktegelaar.nl
www.nuura.com
www.linteloo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, design, designer, verlichting, licht, armatuur, salonedelmobile, #ricktegelaar, #nuura, #linteloo

Gerelateerd nieuws
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
 
3D geprinte hanglamp Signify
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als ht evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden