Tegelaar designs verlichtten Milaan

Maandag 01 mei 2023

Op Salone del Mobile waren ook de designs van Rick Tegelaar vertegenwoordigd. Hij deelt de nieuwe werken trots met de wereld.
Tegelaar designs verlichtten Milaan
Tegelaar designs verlichtten Milaan Tegelaar designs verlichtten Milaan

Voor het Deense verlichtingsmerk Nuura ontwierp Rick Tegelaar het wandarmatuur Sasi. Het ontwerp is volgens Tegelaar een samenspel van verschillende afwerkingen in een delicate en veelzijdige verlichtingsoplossing. De gepolijste en matte messing afwerkingen versterken elkaar om een verrassende perceptie van diepte te creëren.

 

Dit jaar nam Linteloo het kunstige Tabby op in hun presentatie. Tabby is een verlichte structuur die volledig bijeengehouden wordt door spanning. Het vlechtwerk van afwisselende stroken bevat speciaal ontwikkelde LED-lichtbronnen. Tabby wordt op maat gemaakt, zoals hier voor de stand van de meubelfabrikant. Links

www.ricktegelaar.nl
www.nuura.com
www.linteloo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, design, designer, verlichting, licht, armatuur, salonedelmobile, #ricktegelaar, #nuura, #linteloo

Gerelateerd nieuws
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
 
Evenementenprogramma Imm 2023
lees verder
Werkplek-accessoires van Aptiq
Omdat de meeste thuiswerkplekken onvoldoende ergonomisch zijn ingericht, ontwikkelde Aptiq werkplekcollecties met producten die bijdragen aan een betere werkhouding en passen in het interieur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden