2023 Noviteiten Kettal

Maandag 01 mei 2023

Wat heeft Kettal dit jaar voor interieurprofessionals in de aanbieding? Twee collecties worden aangevuld, maar het bedrijf introduceert ook twee nieuwe series. Eén hiervan bestaat uit artikelen die voor buiten en binnen geschikt zijn.
2023 Noviteiten Kettal
2023 Noviteiten Kettal 2023 Noviteiten Kettal 2023 Noviteiten Kettal

Plumon, voor Kettal ontworpen door Patricia Urquiola (foto 1) is gebaseerd op het concept van kleding, op het aan- en uitkleden van meubels. Patricia Urquiola heeft twee nieuwe modellen ontworpen, een eetkamerstoel met gevlochten touwarmen en een clubfauteuil. Plumon heeft een lichte structuur, waarop een gewatteerde maatjurk wordt ‘geknoopt’, die hem omhult. Deze geribbelde vulling, die gekenmerkt wordt door zijn stiksels, is simpel aan te trekken.

 

Stoelen en bureaus van massief hout zijn niet erg gebruikelijk in de kantooromgeving. Nu de grens tussen huis en kantoor vervaagd is echter een verandering opgetreden. Collectie A (foto 2) bestaat uit een stapelbare fauteuil, met gestoffeerde zitting en rugleuning, en tafels in drie maten: Home Deck, Meeting Table en Workstation, in naturel en donker eikenhout. Accessoires uit dezelfde collectie zijn tafellamp A in keramiek, bureauverdeler, voor- en zijkant in natuurlijk riet, en keramische stopcontacten en USB-poorten.

 

Grand Bitta voegt twee nieuwe modellen toe aan de collectie, een eetkamerstoel en een dagbed (foto 4). De modellen combineert een aluminium frames met gevlochten polyester koorden, teakhout en stenen tafelbladen.

 

De Eolias-collectie van (foto 3) is ontstaan met als doel veelzijdige producten te creëren, die zowel in een buiten- als in een binnenomgeving werken. De nadruk ligt op duurzaamheid, dankzij het gebruik van natuurlijke en synthetische materialen zoals aluminium en riet. De gehele collectie wordt gekenmerkt door het feit dat zij is opgebouwd uit een buisvormige aluminium structuur, waaraan verschillende materialen kunnen worden toegevoegd. De producten hebben namen van eilanden in het Eolische archipel. Lipari is het grootste eiland, waaraan de klaptafels van 2,9 m en 2,2 m hun naam ontlenen. De variant met vlechtwerk voor buiten heet Eolias Salina. De variant met outdoor rotan draagt de naam Eolias Panarea. De outdoor collectie bestaat uit teakhouten tafels, stapelbare fauteuils, een clubfauteuil en lounge clubfauteuil in outdoor wicker, en een outdoor rotan eetkamerstoel. De indoorversie heeft al het bovenstaande, plus een fauteuil met wielen en een clubfauteuil. Daarnaast hoort een eetkamerstoel bij de producten voor binnen, net als kussens voor de andere modellen.



Links

www.kettal.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, outdoor, tuin, buiten, tuinaccessoire, tuinmeubilair, tuinmeubel, tuindecoratie, terrasaccessoire, terrasmeubilair, parasol, terrasdecoratie, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, #kettal

Gerelateerd nieuws
 
Geen Gardiente in 2024
lees verder
 
Pastoe: 3 miljoen verlies
lees verder
Beste en slechtste woonslogans
‘Hubo helpt’ is door consumenten verkozen tot de beste slogan in de woonbranche. ‘Een wereld aan ideeën’ van Ikea en ‘Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland’ van Keukenconcurrent complementeren de top drie.
lees verder
Ambiente 2024 trends
Interieurtrends 2024 die zichtbaar waren op de Ambiente 2024: Natuurlijke feel-good ruimtes en visionaire experimenten.
lees verder
 
Nieuwe eetkamerstoel Ethimo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden