Van Keken naar Nora

Maandag 13 mei 2019

Ton van Keken is toegetreden tot het management van Nora Systems, een van een aantal wijzigingen in de leiding van het bedrijf.
Van Keken naar Nora

Foto: ©Fritz Kopetzky

Een jaar geleden werd aangekondigd dat Interface Nora Systems zou overnemen, wat in augustus 2018 is gebeurd. Sinds begin van dit jaar blijkt nu ook het management van de rubbervloerenproducent te zijn gewijzigd. Ton van Keken (foto) is sinds het begin van het jaar naast Christa Hoffmann als codirecteur neergezet. De Nederlander was al jaren in dienst bij interface.

Andreas Mueller, voormalig ceo van Nora Systems, leidt sinds begin 2019 de klantenservice van het hele bedrijf wereldwijd. Peter Schwarzenberger is sinds het begin van het jaar exclusief verantwoordelijk voor de productie in van Nora in Weinheim.Links

www.interface.com
www.interfaceinc.com
www.nora.com/nl
www.nora.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, project, kantoor, hospitality, horeca, gezondheidszorg, ziekenhuis, verzorging, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, PVC, lvt, vloeren, samenwerking, overname, fusie, koop, acquisitie, merger, merge, personalia, #interface, #nora, #norasystems, #icg, @InterfaceInc

Gerelateerd nieuws
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Mapei verhuist naar Apeldoorn
Het magazijn zat al in Apeldoorn, maar nu verhuist de gehele Nederlandse vestiging van Almelo naar de nieuwbouw aan de Oude Apeldoornseweg 37K.
lees verder
Van Beekum naar Hillfloor
Robert van Beekum verkast van stoffenleverancier Artex uit Aarle Rixtel naar Hillfloor in Genemuiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden