Van Keken naar Nora

Maandag 13 mei 2019

Ton van Keken is toegetreden tot het management van Nora Systems, een van een aantal wijzigingen in de leiding van het bedrijf.
Van Keken naar Nora

Foto: ©Fritz Kopetzky

Een jaar geleden werd aangekondigd dat Interface Nora Systems zou overnemen, wat in augustus 2018 is gebeurd. Sinds begin van dit jaar blijkt nu ook het management van de rubbervloerenproducent te zijn gewijzigd. Ton van Keken (foto) is sinds het begin van het jaar naast Christa Hoffmann als codirecteur neergezet. De Nederlander was al jaren in dienst bij interface.

Andreas Mueller, voormalig ceo van Nora Systems, leidt sinds begin 2019 de klantenservice van het hele bedrijf wereldwijd. Peter Schwarzenberger is sinds het begin van het jaar exclusief verantwoordelijk voor de productie in van Nora in Weinheim.Links

www.interface.com
www.interfaceinc.com
www.nora.com/nl
www.nora.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, project, kantoor, hospitality, horeca, gezondheidszorg, ziekenhuis, verzorging, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, PVC, lvt, vloeren, samenwerking, overname, fusie, koop, acquisitie, merger, merge, personalia, #interface, #nora, #norasystems, #icg, @InterfaceInc

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Woontotaal ontwikkelt platform Decoloop
Woontotaal is professionele software voor de calculatie van gordijnen en vloeren. Na al jarenlang actief te zijn in de interieurbranche, is er nu een nieuw platform: Decoloop.
lees verder
Nieuwe milieuverklaringen ERFMI
Het Europese instituut voor producenten van veerkrachtige vloeren ERFMI heeft de meest recente milieuproductverklaringen voor veerkrachtige vloerbedekkingen gepubliceerd. Ook de EPD-calculator op de website is vernieuwd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden