Van Beekum naar Hillfloor

Maandag 13 mei 2019

Robert van Beekum verkast van stoffenleverancier Artex uit Aarle Rixtel naar Hillfloor in Genemuiden.
Van Beekum naar Hillfloor

Robert van Beekum (foto; ASA) laat per email weten dat hij na ruim twaalf jaar met veel plezier en passie gewerkt te hebben voor De Ploeg, een label van Hunter Douglas dochter Artex, heeft besloten zijn carrière per 1 juni voort te zetten bij Hillfloor, die de labels Van Besouw, Jabo en Therdex voert.

Voor De Ploeg, dat onder meer een showroom heeft in de Architectenshowroom Amsterdam, was hij actief voor het rayon Zuid-Oost Nederland en België. Ook bij Hillfloor gaat hij in de buitendienst aan de slag in de projectmarkt.Links

www.artex.hde.nl
www.architectenshowroomamsterdam.nl
www.besouw.nl
www.hde.nl
www.hillfloor.com
www.jabo-carpets.nl
www.therdex.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, karpet, vloer, kleed, meubel, bank, fauteuil, zitmeubel, lifestyle, conceptstore, store, winkel, retail, showroom, personalia, #artex, #loft79, #architectenshowroomamsterdam, #asa, #besouw, #hillfloor, #jabo-carpets, #therdex, #hde, #hunterdouglas

Gerelateerd nieuws
Horrentraining bij Headlam
Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Mapei verhuist naar Apeldoorn
Het magazijn zat al in Apeldoorn, maar nu verhuist de gehele Nederlandse vestiging van Almelo naar de nieuwbouw aan de Oude Apeldoornseweg 37K.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden