Van Beekum naar Hillfloor

Maandag 13 mei 2019

Robert van Beekum verkast van stoffenleverancier Artex uit Aarle Rixtel naar Hillfloor in Genemuiden.
Van Beekum naar Hillfloor

Robert van Beekum (foto; ASA) laat per email weten dat hij na ruim twaalf jaar met veel plezier en passie gewerkt te hebben voor De Ploeg, een label van Hunter Douglas dochter Artex, heeft besloten zijn carrière per 1 juni voort te zetten bij Hillfloor, die de labels Van Besouw, Jabo en Therdex voert.

Voor De Ploeg, dat onder meer een showroom heeft in de Architectenshowroom Amsterdam, was hij actief voor het rayon Zuid-Oost Nederland en België. Ook bij Hillfloor gaat hij in de buitendienst aan de slag in de projectmarkt.Links

www.artex.hde.nl
www.architectenshowroomamsterdam.nl
www.besouw.nl
www.hde.nl
www.hillfloor.com
www.jabo-carpets.nl
www.therdex.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, karpet, vloer, kleed, meubel, bank, fauteuil, zitmeubel, lifestyle, conceptstore, store, winkel, retail, showroom, personalia, #artex, #loft79, #architectenshowroomamsterdam, #asa, #besouw, #hillfloor, #jabocarpets, #therdex, #hde, #hunterdouglas

Gerelateerd nieuws
 
Li omarmt Animisme
lees verder
Frans linnen uit Amsterdam
Étoffe Unique, een linnenmerk dat voor de Corona crisis op de Amsterdamse Noordermarkt te vinden was, heeft nu ook een online outlet. Ondernemer Evert Groot wil zo toch zijn klanten bereiken. Ook heeft hij een atelier in Amsterdam Noord, waar stylisten en architecten van harte welkom zijn.
lees verder
Hennepkarpetten
Hennep is een natuurlijke vezel die al sinds de oudheid in de textielwereld wordt gebruikt. Indikon maakt er karpetten van onder het label Carpet Edition.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Experience center Interior Group
Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden