Van Beekum naar Hillfloor

Maandag 13 mei 2019

Robert van Beekum verkast van stoffenleverancier Artex uit Aarle Rixtel naar Hillfloor in Genemuiden.
Van Beekum naar Hillfloor

Robert van Beekum (foto; ASA) laat per email weten dat hij na ruim twaalf jaar met veel plezier en passie gewerkt te hebben voor De Ploeg, een label van Hunter Douglas dochter Artex, heeft besloten zijn carrière per 1 juni voort te zetten bij Hillfloor, die de labels Van Besouw, Jabo en Therdex voert.

Voor De Ploeg, dat onder meer een showroom heeft in de Architectenshowroom Amsterdam, was hij actief voor het rayon Zuid-Oost Nederland en België. Ook bij Hillfloor gaat hij in de buitendienst aan de slag in de projectmarkt.Links

www.artex.hde.nl
www.architectenshowroomamsterdam.nl
www.besouw.nl
www.hde.nl
www.hillfloor.com
www.jabo-carpets.nl
www.therdex.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, karpet, vloer, kleed, meubel, bank, fauteuil, zitmeubel, lifestyle, conceptstore, store, winkel, retail, showroom, personalia, #artex, #loft79, #architectenshowroomamsterdam, #asa, #besouw, #hillfloor, #jabo-carpets, #therdex, #hde, #hunterdouglas

Gerelateerd nieuws
Jab Anstoetz verdeler Climatex
Stoffenleverancier Jab Anstoetz heeft Climatex als nieuwe merk aan zijn portfolio toegevoegd. Daarnaast omarmt het bedrijf de romantiek in een nieuwe collectie vol bloemmotieven.
lees verder
 
Decosit herleeft via Fedustria
lees verder
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
 
Romo introduceert Arlyn
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden