Tweede solo H&M Home

Dinsdag 16 juni 2020

Kort na de eerste is vandaag ook de tweede stand-alone H&M Home in de Benelux geopend.
Tweede solo H&M Home

Deze tweede vestiging van de interieurwinkel H&M Home (foto; H&M) van de bekende Zweedse modeketen is geopend op de Louizalaan in Brussel. Het is de eerste Belgische vestiging met alleen interieurartikelen.

Twee weken terug was Amsterdam reeds aan de beurt. Eerder kondigde H&M reeds aan het Home-concept naar Brussel te brengen. Dat zou al in het voorjaar het geval zijn, maar vanwege corona werd dat uitgesteld tot vandaag.

De nieuwe winkel is 650 m² groot en biedt het gehele assortiment van H&M Home aan, maar ook andere merken. Het is mogelijk om producten thuis te bezorgen. Het Zweedse bedrijf is begonnen met het opzetten van H&M Home-winkels in 2018.
Links

www.hm.com
www2.hm.com/nl_nl/index.html

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, meubel, woonartikel, woonaccessoire, verlichting, lamp, lampen, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, franchise, formule, woonwinkel, detailhandel, winkelformule, inkoop, inkoopvereniging, inkoopcombinatie, samenwerking, #hm, #hmhome

Gerelateerd nieuws
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Weer topgroei detailhandel
De Nederlandse detailhandel heeft het met een plus van 9,8% in juni weer uitstekend gedaan, zelfs nog beter dan in mei.
lees verder
 
Digitale beurs Orderchamp
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden