Nieuwe designs van Bultin

Woensdag 17 juni 2020

Designlabel Bultin breidt zijn collectie Sol vazen uit met nieuwe materialen. Daarnaast introduceert het merk ook het wandobject Val.
Nieuwe designs van Bultin
Nieuwe designs van Bultin Nieuwe designs van Bultin Nieuwe designs van Bultin

Bultin werd in 2015 opgericht door broer en zus Glenn en Sylvie Buydaert. Het eerste product was de Bul-lamp: een kooldraadlamp in een gekleurde stalen buis op een betonnen voet. De cilindervormige Sol vazen van Bultin werden genomineerd voor de Interieur Award 2018 en zijn intussen verkrijgbaar in acht verschillende kleuren polycarbonaat en twee maatvoeringen (met twee of vijf openingen).

 

In samenwerking met natuursteenspecialist Hullebusch zijn de vazen nu ook verkrijgbaar in drie soorten natuursteen. Een zandkleurige Travertin Chambolle (foto 3), een bordeauxrode Autumn Leaf verzoete marmer (foto 1) en het grijsbruine natuursteen Pierre de Varennes (foto 2). De vazen van natuursteen zijn ook geschikt voor buiten.

 

Daarnaast introduceert Bultin Val, een wandobject speciaal voor een hoek (foto 4). Dit object moet iets bijzonders toevoegen aan een hoek. Het is volgens het bedrijf een combinatie van kunst en decoratie. Het gebogen polycarbonaat van Val is beschikbaar in drie uitvoeringen: blauw, rood of fumé.Links

www.bultin.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, accessoires, papier, schrijfmateriaal, stationery, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurartikel, woonaccessoire, decoratie, decoratie-artikel, gift, accessoire, geschenk, cadeau, kado, vazen, vaas, wanddecoratie, #bultin, #hullebusch

Gerelateerd nieuws
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Weer topgroei detailhandel
De Nederlandse detailhandel heeft het met een plus van 9,8% in juni weer uitstekend gedaan, zelfs nog beter dan in mei.
lees verder
 
Digitale beurs Orderchamp
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden