Bece vernieuwt houten jaloezieen

Dinsdag 16 juni 2020

Volgens B&C Raamdecoratie zijn houten jaloezieŽn populairder dan ooit. Daarom heeft het bedrijf haar Bťcť-raamdecoratie collectie op dit gebied compleet vernieuwd.
Bece vernieuwt houten jaloezieen

Van Abachi tot Linde, Bamboe en Blend. De collectie houten jaloezieën van het label Bécé van B&C Raamdecoratie uit Nunspeet bevat verschillende houtsoorten met elk een eigen uitstraling. Bamboe is supernatuurlijk en Blend bestaat uit een mix van materialen. De collectie wordt gepresenteerd in een box en bevat zes houtwaaiers en één ladderbandwaaier met nieuwe designs. Met 60 kleuren is er volgens Bece voor ieder wat wils.

 

De houten jaloezieën van het bedrijf hebben een strakkere uitstraling gekregen. Met de nieuwe bovenbak en magneten sluit de koof nu naadloos op de lamellen aan. Ook het rem- en tuimelmechanisme heeft een upgrade gekregen, waardoor de jaloezieën volgens Bece gemakkelijker te bedienen zijn.

 

Tot slot voert bece een 100% tevredenheids-garantie van twee jaar in. Met deze garantie is zowel de dealer als de consument er volgens de firma van verzekerd een perfecte houten jaloezie te ontvangen.Links

www.b-cinternational.com
www.bece.be
www.bece.nl

Tags

Nieuw, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, project, raamdecoratie, rolgordijn, jaloezie, plissťgordijn, dupligordijn, vouwgordijn, vlinderjaloezie, paneelgordijn, houtenjaloezieŽn, #bece

Gerelateerd nieuws
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Cirkelstickers voor op de wand
Eijffinger heeft een nieuw product: Wallpower Circles. Dit zijn ronde stickers voor een snelle make-over van een saaie muur.
lees verder
 
Goud ordinair?
lees verder
Weer topgroei detailhandel
De Nederlandse detailhandel heeft het met een plus van 9,8% in juni weer uitstekend gedaan, zelfs nog beter dan in mei.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden