Tripp Trapp in eikenuitvoering

Zaterdag 18 september 2021

De Tripp Trapp stoel is nu leverbaar in de nieuwe kleur Oak Brown. Het robuuste eikenhout geeft elk exemplaar een unieke uitstraling, die in de loop der tijd nog meer tot uiting komt.
Tripp Trapp in eikenuitvoering
Tripp Trapp in eikenuitvoering

Tripp Trapp® kinderstoelen zijn nu leverbaar in Oak Brown. Het robuuste eikenhout geeft elk exemplaar een unieke uitstraling, die in de loop der tijd nog meer tot uiting komt. Deze eigenschap is belangrijk voor de Tripp Trapp. De kwalitatieve designstoel is immers gemaakt om lang mee te gaan: generatie op generatie.

Eikenhout is al lang geliefd bij vakmensen en gerenommeerde meubelmakers en een veelgebruikt materiaal bij de meest markante ontwerpen van deze tijd. De houtsoort is onder andere gewild vanwege zijn rijke textuur, unieke structuur en sterkte. Het past bij een eigentijdse, klassieke of rustieke uitstraling.

 

De nieuwe Nordic Grey kussencollectie past perfect bij de nieuwe eiken stoel. De kussens zijn geverfd met extracten van gevallen eikels en zónder schadelijke stoffen, dus van nature milieuvriendelijker en beter voor kinderen. Want oog hebben voor kinderen betekent oog hebben voor de wereld.

 

De afgelopen 40 jaar zijn miljoenen kinderen over de hele wereld opgegroeid met deze iconische stoel, ontworpen door Peter Opsvik. Dankzij het intelligente ontwerp, met een in hoogte en diepte verstelbare zit- en voetenplank, kan je kleintje zich vrij bewegen. Als de stoel goed is ingesteld, biedt hij de juiste ergonomie voor je kindje, op elke leeftijd. Gezellig aan tafel zie je je kleintje leren, communiceren, zich veilig en comfortabel ontwikkelen. Iets om met volle teugen van te genieten.

 

Tor was twee jaar oud toen zijn vader Peter Opsvik zag dat hij niet lekker zat én niet bij de tafel kon. Voor kleintjes was het destijds onmogelijk om samen met de rest van het gezin gezellig aan tafel te zitten. Vanuit deze bijzondere waarneming heeft Peter Opsvik onze kijk op kinderstoelen revolutionair veranderd.

 

Deze stoel wordt voornamelijk gemaakt van Europees beuken en eiken, afkomstig uit de beste bossen in Midden-Europa. Dit hout wordt op verantwoorde wijze ingekocht bij duurzame bosbouwbedrijven. De houtsoorten beuken en eiken staan bekend om hun draagkracht, duurzaamheid en flexibiliteit. Ze zijn daarom een logische keuze voor duurzaam meubilair. Het is een product van Stokke.Links

www.stokke.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, eetkamer, stoel, bruin, eiken, eikenhout, kinderstoel, icoon, meubel, stoel, kinderstoel, #tripptrapp, #stokke, #opsvik

Gerelateerd nieuws
 
Ontwerp door de natuur
lees verder
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Maak kennis met de LXR18
lees verder
Eerste paal LFG Breukelen
Leolux Furniture Group (LFG) laat in Breukelen een Experience Center bouwen. De eerste paal voor de nieuwbouw werd vandaag, 14 oktober, geslagen door de vierde generatie van het Nederlandse familiebedrijf.
lees verder
Gelukkig bij Nancy Homestore
[sponsored artikel] - In het Centrum van Rotterdam zit de showroom van Nancy Homestore: een interieurzaak die met winkel en webshop er naar streeft om mensen blijer en gelukkiger te maken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden