De Rothschild koopt pand Meubitrend

Zondag 19 september 2021

Edmond de Rothschild Reim koopt groot complex in Oss. Het gaat om het pand van Meubitrend.
De Rothschild koopt pand Meubitrend

Edmond de Rothschild Real Estate Investment Management (Reim) heeft - passend in hun strategie - een licht-industrieel/logistiek object verworven in een sale-and-lease-back-transactie met Meubitrend, zo meldt Vastgoedjournaal.

Het object is gelegen aan de Grevelingenmeer 9 in Oss op het De Geer Business Park. Het complex omhelst drie units gevestigd op een oppervlakte van 35.000m², waarvan 20.600 m² verhuurbaar: 17.250 m² magazijn en 3.350 m² showroom- en kantoren.


Meubitrend, opgericht in 1979, heeft het pand ooit zelf laten bouwen, maar vertrok begin deze eeuw naar het toen nieuwe bedrijventerrein Vorstengrafdonk. In 2019 keerde de meubelonderneming echter weer terug naar het oude adres. Het bleef eigenaar van beide panden. Afgelopen december woedde er nog een flinke brand in een verwarmingsbunker achter het pand.

Investeerder Edmond de Rothschild Reim, die naar eigen zeggen met 120 mensen 760 bezittingen onder haar hoede heeft met een totale waarde van bijna € 11 miljard, doet zo'n sale-and-lease-back-transactie vaker, zoals begin juli met panden van verlichtingsfabrikant Osram in Berlijn.Links

www.reim-edr.com/en
www.meubitrend.com
www.osram.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, project, horeca, restaurant, bar, meubel, accessoires, decoratie, interieurbouw, overname, acquisitie, #meubitrend, #edmondderothschildreim, #osram

Gerelateerd nieuws
 
Ontwerp door de natuur
lees verder
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Maak kennis met de LXR18
lees verder
Eerste paal LFG Breukelen
Leolux Furniture Group (LFG) laat in Breukelen een Experience Center bouwen. De eerste paal voor de nieuwbouw werd vandaag, 14 oktober, geslagen door de vierde generatie van het Nederlandse familiebedrijf.
lees verder
Gelukkig bij Nancy Homestore
[sponsored artikel] - In het Centrum van Rotterdam zit de showroom van Nancy Homestore: een interieurzaak die met winkel en webshop er naar streeft om mensen blijer en gelukkiger te maken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden