Toonen Ridder

Dinsdag 14 juli 2020

André Toonen van Cunera liet via Facebook vanavond weten koninklijk te zijn onderscheiden als Ridder in de orde van Oranje Nassau.
Toonen Ridder

Burgemeester Hans van der Pas van de gemeente Rhenen had eind april aan vijf inwoners van de gemeente Rhenen verteld dat zij een Koninklijke onderscheiding krijgen, waaronder aan André Toonen, die onderscheiden zou worden als Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De versierselen behorende bij de onderscheiding werden vanwege corona niet direct uitgereikt, maar nu dus wel.

André Toonen (1958) is directeur van Cunera Vloerbedekking uit Rhenen, dat 17 mei 150 jaar (!) bestond. Hij heeft zich onder meer van 2007 tot 2012 onbezoldigd ingezet als voorzitter van de Modint ledengroepering NTC (Nederlandse Textiel Conventie), het ondernemersnetwerk voor mode, interieur, tapijt en textiel. Maar is ook op andere vlakken maatschappelijk actief geweest.

Cunera is exposant op het ETC Design Center in Culemborg. Daar toont het bedrijf een prominent aanbod natuurlijke vloerbedekking en akoestische wolvilt panelen van onder andere Cunera, Jacaranda en Fraster.Links

www.cunera.nl
www.etcdesigncenter.nl
www.fraster.dk
www.jacarandacarpets.com
www.modint.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, tapijt, vloer, vloerbedekking, wand, wandpaneel, akoestiek, akoestisch, karpet, kleed, berber, oosters, tapijt, ridder, wol, wolvilt, vilt, #cunera, #etcdesigncenter, #etcexpo, #fraster, #jacarandacarpets, #koninklijk, #modint

Gerelateerd nieuws
 
Verlies Quickstep fabrikant
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
 
Superkarpet
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Cirkelstickers voor op de wand
Eijffinger heeft een nieuw product: Wallpower Circles. Dit zijn ronde stickers voor een snelle make-over van een saaie muur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden