Toonen Ridder

Dinsdag 14 juli 2020

André Toonen van Cunera liet via Facebook vanavond weten koninklijk te zijn onderscheiden als Ridder in de orde van Oranje Nassau.
Toonen Ridder

Burgemeester Hans van der Pas van de gemeente Rhenen had eind april aan vijf inwoners van de gemeente Rhenen verteld dat zij een Koninklijke onderscheiding krijgen, waaronder aan André Toonen, die onderscheiden zou worden als Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De versierselen behorende bij de onderscheiding werden vanwege corona niet direct uitgereikt, maar nu dus wel.

André Toonen (1958) is directeur van Cunera Vloerbedekking uit Rhenen, dat 17 mei 150 jaar (!) bestond. Hij heeft zich onder meer van 2007 tot 2012 onbezoldigd ingezet als voorzitter van de Modint ledengroepering NTC (Nederlandse Textiel Conventie), het ondernemersnetwerk voor mode, interieur, tapijt en textiel. Maar is ook op andere vlakken maatschappelijk actief geweest.

Cunera is exposant op het ETC Design Center in Culemborg. Daar toont het bedrijf een prominent aanbod natuurlijke vloerbedekking en akoestische wolvilt panelen van onder andere Cunera, Jacaranda en Fraster.Links

www.cunera.nl
www.etcdesigncenter.nl
www.fraster.dk
www.jacarandacarpets.com
www.modint.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, tapijt, vloer, vloerbedekking, wand, wandpaneel, akoestiek, akoestisch, karpet, kleed, berber, oosters, tapijt, ridder, wol, wolvilt, vilt, #cunera, #etcdesigncenter, #etcexpo, #fraster, #jacarandacarpets, #koninklijk, #modint

Gerelateerd nieuws
Unilux helpt dealers een handje
Unilux, specialist in insectenwering, komt met een nieuwe initiatief om zijn meer dan 1600 dealers te helpen in coronatijd. Omdat een showroom bezoeken niet of nauwelijks mogelijk is biedt Unilux zijn dealers een volledig uitgeruste Unilux horren webshop.
lees verder
Breed programma R+T Digital
In een persconferentie maakte Messe Stuttgart kort geleden meer informatie bekend over R + T digital. 285 exposanten nemen hieraan deel en er is een uitgebreid digitaal lezingenprogramma. Ook de R + T innovatieprijs wordt weer uitgereikt.
lees verder
Showup voorjaar vervalt
De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
lees verder
Nieuw geluid bij Mflor
Nieuw jaar, nieuwe kansen. Zo kondigt John Loderus aan dat hij als binnendienst medewerker deel wordt van de Mflor familie. Loderus is hier deze week gestart.
lees verder
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden