Meer cash & carry Mars & More

Dinsdag 14 juli 2020

Decoratiegrossier Mars & More breidt haar cash & carry activiteiten uit in zowel de Benelux als daarbuiten.
Meer cash & carry Mars & More

Mars & More uit Zwolle is groothandel in 'living & lifestyle'-producten (foto; website). Momenteel kunnen klanten voor de inkoop terecht bij Tica in Aalsmeer, Trends & Trade in Venlo (beide dochters van PW Markets), Van Remoortel in Belsele en bij de Blumenbörse in Luzern. Deze zomer komen daar meerdere locaties in Duitsland, Zwitserland en België bij. Daarnaast worden de huidige stands op Tica en Trends & Trade vernieuwd en vergroot.
 
Dick van Raalte, directeur Mars & More, heeft van de afgelopen tijd geleerd niet afhankelijk te moeten zijn van grootschalige events zoals beurzen. Daarom kiest hij een nieuwe strategie waarbij cash & carry’s als showroom of beursstand worden gezien. Daar worden ook open dagen georganiseerd waarbij Mars & More-medewerkers aanwezig zijn om de klant de nieuwste collectie te tonen en eventueel de order te noteren.
 
De eerste opening staat medio juli gepland in Ahrensburg, waarna Kolbermoor, Zurich en Brussel snel zullen volgen.Links

www.marsmore.com
www.pwmarkets.nl
www.tica.nl
www.trendstrade.nl
www.vanremoortel.be

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning interieur, inrichting, interieurartikel, kleinmeubel, kleinmeubilair, woonaccessoire, decoratie, decoratie-artikel, gedekte tafel, gift, accessoire, geschenk, cadeau, kado, outdoor, buiten, tuin, kerstpakket, relatiegeschenk, valentijnsdag, pasen, feest, vaderdag, moederdag, beurs, evenement, show, bloem, woondecoratie, cash & carry, #marsmore, #pwmarkets, #tica, #trendstrade, #vanremoortel, #cashcarry

Gerelateerd nieuws
Hipzo Living nieuw in DWI
De Woonindustrie heeft er weer een nieuwe exposant bij. Vanaf 1 juli is Hipzo Living in Nieuwegein te vinden.
lees verder
Balta wil af van tapijttegels
Het West-Vlaamse Balta, het grootste tapijtbedrijf van Europa, wil Modulyss, zijn Europese merk van tapijttegels, verkopen volgens de Belgische krant de Tijd. Balta, dat al enkele jaren in financieel zwaar weer zit, had daarover een bijna-akkoord met het Amerikaanse Mohawk.
lees verder
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
Toekomst van schone vloeren
Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden