Make-over toonzaal Dez

Dinsdag 14 juli 2020

De bedrijfstoonzaal van De Eiken Zetel (Dez) in Eeklo krijgt een grote make-over. Een oppervlakte van 560 vierkante meter is volledig gestript en krijgt een volledig nieuwe invulling.
Make-over toonzaal Dez

In de bedrijfsgebouwen van familiebedrijf De Eiken Zetel (Dez) in Eeklo werkt men de laatste weken hard aan nieuwe concepten en collecties. Sinds 2016 is De Eiken Zetel al bezig met een transformatie. Het imago kreeg naar eigen zeggen een boost en de collectie werd uitgebreid met wonen en sinds 2019 ook met slapen, hoewel dat op hun site nog niet terug te vinden is.

Sinds een aantal jaar probeert de meubelfabrikant deze vernieuwing en verjongingskuur te presenteren op de Meubelbeurs Brussel. Straks zullen klanten ook in de eigen toonzaal in verschillende inspiratiezones het premium klassieke gamma van De Eiken Zetel kunnen bewonderen, inclusief het nieuwe concept dat bijna gereed is. Naast de klassieke range voert Dez ook de moderne stoelen en (relax)fauteuils onder de naam Avanti by Dez.

Door onzekerheid over het huidige overheidsbeleid heeft de familie Willems en het voltallige team van De Eiken Zetel besloten om voorafgaande aan de deelname aan de Meubelbeurs Brussel (8-11 november) ook een huisshow op 31 augustus, 1, 7 en 8 september 2020 te houden. Gedurende de periode van 17 Juli tot en met 9 augustus is Dez overigens gesloten vanwege vakantie.Links

www.brusselsexpo.be
www.dez.be
www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Moza´ek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, #balthazar, #meubelbeursbrussel, #mbb, #brusselsexpo, #dez, #deeikenzetel, #avanti, #avantibydez, #meubelbeurs, #meubelbeursbe

Gerelateerd nieuws
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Recor deels gered
De kleinzonen van oprichter Corthouts nemen een deel van de meubelfabrikant Recor in Hasselt over en verhuizen het bedrijf naar Genk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden