PPC opent in Groningen

Dinsdag 14 juli 2020

Het nieuwe vijfde filiaal in Groningen van grossier Plinten & Profielen Centrale (PPC) uit Wijk bij Duurstede is sinds vrijdag open.
PPC opent in Groningen

PPC (de Plinten & Profielen Centrale ) verwachtte de vestiging rond deze tijd te openen en dat is dus gelukt. Na de hoofdvestiging in Wijk bij Duurstede en filialen in Amsterdam, Eindhoven en Den Haag is dit de vijfde locatie waar parketteurs en andere vloerenspecialisten producten kunnen afhalen.


In het assortiment: vloeren in hout, laminaat en PVC, randafwerking en producten voor installatie, afwerking en onderhoud. Het nieuwe filiaal van PPC bevindt zich op de Hooghoudtstraat 4 in Groningen en is op werkdagen geopend van 6:30 tot 17:30 en op zaterdagen van 7:30 tot 16:00.Links

www.plintenenprofielencentrale.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, winkel, filiaal, vestiging, residentieel, hospitality, vloeren, laminaat, houten vloeren, ondervloeren, vloerbedekking, vloer, pvc, lvt, vinyl, #plintenenprofielencentrale, #ppc

Gerelateerd nieuws
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
 
Nidum in Arsenaal
lees verder
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder
 
One Ground, one world van Parador
lees verder
Italiaanse vloeren
Twee nieuwe tapijt collecties van Interfloor hebben Italiaanse namen. De Piazza werd vorige maand ge´ntroduceerd en begin deze maand de Sienna.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden