Volop zomer bij Proflax

Woensdag 15 juli 2020

Proflax is een Duitse fabrikant van sierkussens, plaids, tafellinnen en keukenlinnen. Met veel oog voor Duitse precisie ontwerpt het bedrijf twee keer per jaar nieuwe seizoenscollectie. De confectie gebeurt in eigen huis en Portugal.
Volop zomer bij Proflax

Tweemaal per jaar lanceert Proflax een tiental seizoensgebonden collecties, naast de vaste basiscollecties. De collecties zijn volgens Patrick de Schepper, agent voor de Benelux steeds vooruitstrevend in dessin en kleur, maar hebben ook klassiek-hedendaagse elementen. Alle dessins worden door Proflax met de hand ontworpen.

 

Deze lente / zomer introduceert het bedrijf negen nieuwe thema's. Deze kunnen, zoals altijd, worden gecombineerd met de Basic collectie. Dat is eigenlijk geen wonder, met 489 verschillende tinten. Summer Limited Edition is één van de nieuwe collecties en sluit helemaal aan op een recente trend: tie-dye/batik is weer terug. Het resultaat is een zeer kleurrijke collectie met hierin onder meer lounge kussens en hamam handdoeken. De voorraad van deze serie is beperkt. De andere collecties heten: Live in Peach (rond de kleur peach), Sun & Sky (wit, blauw, geel en enkele afbeeldingen van dieren), Natural Mints (botanisch, groen, met paarse en roze accenten), Ethno Vibes (ethnisch, Afrikaans), Lemon Twist (de citroen, de kleur geel, vintage strepen), Water Love (Laguna blauw, met koraalrood) en Pink Beauties (roze, in allerlei verschillende tinten).

 

Proflax is altijd op zoek naar dealers met interesse in de interieuraccessoires van het bedrijf. Agent voor de Benelux Patrick de Schepper is bereikbaar via: patrick_de_schepper@telenet.beLinks

www.proflax.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, woonaccessoire, woontextiel, woningtextiel, badmode, badjas, strandlaken, handdoek, detail, retail, tafelmode, tafellinen, tafellaken, tafelkleed, servet, kussens, sierkussens, plaids, agent, #Summerlimitededition, #proflax, #patrickdeschepper

Gerelateerd nieuws
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder
 
Montis in sierkussentjes
lees verder
Nieuwe Wallpepper collecties
Het Italiaanse Wallpepper maakt zijn behang in eigen land, op PVC-vrije, ecologische dragers, gemaakt van textielvezels en cellulose. Dit najaar presenteert het bedrijf een scala aan nieuwe collecties, van modern tot fantasierijk.
lees verder
 
Recordomzet voor Jysk
lees verder
Oprichter Habitat overleden
De Britse interieurdesigner Terence Conran, oprichter van interieurketen Habitat, is op 88-jarige leeftijd overleden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden