Domotex coronastijl

Donderdag 16 juli 2020

Hoe gaat vloerenbeurs Domotex er in 2021 uitzien? Directeur Sonja Wedell-Castellano geeft uitleg en onthult dat tweederde van de beursvloer inmiddels verhuurd is.
Domotex coronastijl

Momenteel is volgens Sonia Wedell-Castellano ongeveer 60.000 vierkante meter van de beschikbare ruimte verhuurd, ongeveer tweederde van de totale ruimte die normaal wordt ingenomen door Domotex. Vooral de segmenten Machine-made Woven Carpets en Fibers and Yarns zijn goed gevuld, terwijl de hallen 11 en 12, waarin de productgroepen Carpeting en Parquet, Wood & Laminate Flooring te vinden zijn, nog wat leger zijn. Volgens de organisatie heerst in deze productgroepen nog steeds onzekerheid vanwege coronavirussituatie. Daarnaast vindt ook Bau in 2021 plaats, wat altijd een sterke concurrent is voor Domotex.

 

Tijdens de beurs in Hannover neemt de Deutsche Messe verschillende maatregelen. De exposanten worden met voldoende ruimte tussen de stands geplaatst en de gangpaden verbreed. De exposanten moeten er zelf voor zorgen dat hun stands voldoen aan de strengere hygiënenormen. Vergelijkbaar met de regels die iedereen kent voor winkels en cafés. Afstand houden, en indien nodig, het dragen van mond- en neusbescherming. Exposanten moeten ook de bezoekers van hun stands registreren, zodat deze mensen indien nodig kunnen worden gecontacteerd.

 

Een bezoek aan Domotex ziet er in 2021 (van 15-18 januari) voor de bezoeker natuurlijk ook anders uit. Zo introduceert de organisatie geleidingssystemen om het voor bezoekers gemakkelijker te maken om afstand van elkaar te houden zonder het voetverkeer in de gangpaden te vertragen. Daarnaast kan worden gemerkt dat er goed geventileerd wordt en veel schoongemaakt en gedesinfecteerd. Natuurlijk moeten bezoekers zich houden aan de geldende regels.Links

www.domotex.de
www.messe.de
www.messe.be
www.hannover-beurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, trend, outdoor, wellness, health, corona, covid19, #domotex, #domotex2021, #deutschemesse, #hannoverbeurs, #messe, #CarpetDesignAwards

Gerelateerd nieuws
Nieuw geluid bij Mflor
Nieuw jaar, nieuwe kansen. Zo kondigt John Loderus aan dat hij als binnendienst medewerker deel wordt van de Mflor familie. Loderus is hier deze week gestart.
lees verder
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder
2021-2022 trends BNS Crisp in ETC
In december werd de trendlezing 'Nothing New, Everything New' gegeven in het ETC Design Center Europe. Stylistenvereniging BNS Crisp organiseerde deze presentatie over de Heimtextil trends voor 2021/2022 van trendwatcher Anne Marie Commandeur.
lees verder
Vrees voor faillissementen en ontslagen
Uit een flitspeiling onder leden heeft Inretail geconstateerd dat veel ondernemers snel moeten gaan afslanken en er paniek aan het ontstaan is. Inretail vraagt kabinet dan ook om de juiste maatregelen te nemen.
lees verder
Anton Sanders plotseling overleden
Inretail meldt triest nieuws: voorzitter Anton Sanders is plotseling overleden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden