Domotex coronastijl

Donderdag 16 juli 2020

Hoe gaat vloerenbeurs Domotex er in 2021 uitzien? Directeur Sonja Wedell-Castellano geeft uitleg en onthult dat tweederde van de beursvloer inmiddels verhuurd is.
Domotex coronastijl

Momenteel is volgens Sonia Wedell-Castellano ongeveer 60.000 vierkante meter van de beschikbare ruimte verhuurd, ongeveer tweederde van de totale ruimte die normaal wordt ingenomen door Domotex. Vooral de segmenten Machine-made Woven Carpets en Fibers and Yarns zijn goed gevuld, terwijl de hallen 11 en 12, waarin de productgroepen Carpeting en Parquet, Wood & Laminate Flooring te vinden zijn, nog wat leger zijn. Volgens de organisatie heerst in deze productgroepen nog steeds onzekerheid vanwege coronavirussituatie. Daarnaast vindt ook Bau in 2021 plaats, wat altijd een sterke concurrent is voor Domotex.

 

Tijdens de beurs in Hannover neemt de Deutsche Messe verschillende maatregelen. De exposanten worden met voldoende ruimte tussen de stands geplaatst en de gangpaden verbreed. De exposanten moeten er zelf voor zorgen dat hun stands voldoen aan de strengere hygiënenormen. Vergelijkbaar met de regels die iedereen kent voor winkels en cafés. Afstand houden, en indien nodig, het dragen van mond- en neusbescherming. Exposanten moeten ook de bezoekers van hun stands registreren, zodat deze mensen indien nodig kunnen worden gecontacteerd.

 

Een bezoek aan Domotex ziet er in 2021 (van 15-18 januari) voor de bezoeker natuurlijk ook anders uit. Zo introduceert de organisatie geleidingssystemen om het voor bezoekers gemakkelijker te maken om afstand van elkaar te houden zonder het voetverkeer in de gangpaden te vertragen. Daarnaast kan worden gemerkt dat er goed geventileerd wordt en veel schoongemaakt en gedesinfecteerd. Natuurlijk moeten bezoekers zich houden aan de geldende regels.Links

www.domotex.de
www.messe.de
www.messe.be
www.hannover-beurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, trend, outdoor, wellness, health, corona, covid19, #domotex, #domotex2021, #deutschemesse, #hannoverbeurs, #messe, #CarpetDesignAwards

Gerelateerd nieuws
 
Verlies Quickstep fabrikant
lees verder
 
Superkarpet
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Weer topgroei detailhandel
De Nederlandse detailhandel heeft het met een plus van 9,8% in juni weer uitstekend gedaan, zelfs nog beter dan in mei.
lees verder
 
Minder dealers Quick-Step
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden