Toekomst van schone vloeren

Woensdag 16 juni 2021

Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
Toekomst van schone vloeren

Microban® heeft al meer dan 35 jaar geavanceerde technologieën ontwikkeld die de groei van bacteriën op oppervlakken voortdurend voorkomen, en is een pionier in partnerschappen met fabrikanten om slimmere antimicrobiële vloeroplossingen en aanverwante ondersteunende producten te leveren.

 

De CFJ Live Flooring Expo biedt een kans om het team vanM icroban te ontmoeten en meer te weten te komen over de toekomst van technische schone vloeren. Gastsprekers Jonathan Clapp, International Senior Technical Manager, en Dr. Ivan Ong, Vice President of Research and Development, zullen presentaties en live Q&A-sessies leiden om het gebruik van antimicrobiële stoffen in allerlei vloertoepassingen te bespreken, van zachte tapijten tot harde oppervlakken, inclusief laminaat en keramische tegels.

 

Het team zal de belangrijkste verschillen tussen ingebouwde en plaatselijke behandelingen onderzoeken en zal laten zien hoe de integratie van antimicrobiële stoffen kan helpen om duurzame oppervlaktebescherming te bieden. De presentaties zullen deelnemers informeren over het belang van het kiezen van een compatibele additievenformulering die bewezen antimicrobiële prestaties heeft en voldoet aan wereldwijde regelgevingsoverwegingen, evenals welke technologieën moeten worden vermeden.Links

www.cfjliveexpo.co.uk
www.microban.com/blog/antimicrobial-flooring-solutions
www.microban.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, tapijt, laminaat, parket, tegel, keramiek, vloer, bacterie, oppervlakte, schoon, behandeling, #microban, #cfjiveexpo

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van Ä 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van Ä 163,3 miljoen.
lees verder
Van Fessem naar Tete
Jurgen van Fessem is vandaag als accountmanager in dienst getreden bij Tťtť Total-Flooring. Whitney van Nuland heeft het bedrijf verlaten.
lees verder
Verkoop deel Balta
Balta verkoopt een deel van de activiteiten aan Victoria PLC uit Engeland. De transactie zal naar verwachting aan het begin van tweede kwartaal 2022 zijn afgerond.
lees verder
Nieuwe director voor Carpetright
Gideon Tienkamp is benoemd tot de nieuwe managing director van Carpetright Europe. Hij stapt over van Flying Tiger Benelux naar de vloerenspecialist, die ook raambekleding verkoopt.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden