Nieuwe agent voor Calia Italia

Woensdag 16 juni 2021

Sinds 1 juni 2021 is Ron Vermeij (Nimrod International Agencies) de agent voor Calia Italia in Nederland. Hij neemt het over van René van Spaendonck die met een korte onderbreking, bijna 20 jaar het gezicht van Calia Italia in Nederland is geweest.
Nieuwe agent voor Calia Italia
Nieuwe agent voor Calia Italia Nieuwe agent voor Calia Italia

Calia Italia, opgericht in 1965 door Liborio Vincenzo Calia in Matera, heeft onder de leiding van zijn twee zoons, een enorme groei doorgemaakt. Met Saverio Calia als designer en creatief brein, en met Giuseppe Calia als algemeen directeur. Meer dan 1.500 medewerkers zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse productie van ruim 1.000 zitplaatsen. Jaarlijks worden er maar liefst 50 nieuwe modellen uitgebracht. Calia Italia is volgens nieuwe agent Ron Vermeij (foto 3) van Nimrod International Agencies wereldwijd gekend om hun vakmanschap en hun oog voor details.

 

Vermeij geeft aan dat Calia Italia een perfecte aanvulling vormt op de bestaande portfolio in zijn agentuur. Tot slot zal Calia Italia van zondag 7 tot woensdag 10 november 2021 weer op de Meubelbeurs Brussel exposeren.Links

www.caliaitalia.com
www.meubelbeurs.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, bank, zitmeubel, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, agent, #caliaitalia, #meubelbeursbrussel, #mbb, #ronvermeij, #NimrodInternationalAgencies

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden