Nieuwe agent voor Calia Italia

Woensdag 16 juni 2021

Sinds 1 juni 2021 is Ron Vermeij (Nimrod International Agencies) de agent voor Calia Italia in Nederland. Hij neemt het over van René van Spaendonck die met een korte onderbreking, bijna 20 jaar het gezicht van Calia Italia in Nederland is geweest.
Nieuwe agent voor Calia Italia
Nieuwe agent voor Calia Italia Nieuwe agent voor Calia Italia

Calia Italia, opgericht in 1965 door Liborio Vincenzo Calia in Matera, heeft onder de leiding van zijn twee zoons, een enorme groei doorgemaakt. Met Saverio Calia als designer en creatief brein, en met Giuseppe Calia als algemeen directeur. Meer dan 1.500 medewerkers zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse productie van ruim 1.000 zitplaatsen. Jaarlijks worden er maar liefst 50 nieuwe modellen uitgebracht. Calia Italia is volgens nieuwe agent Ron Vermeij (foto 3) van Nimrod International Agencies wereldwijd gekend om hun vakmanschap en hun oog voor details.

 

Vermeij geeft aan dat Calia Italia een perfecte aanvulling vormt op de bestaande portfolio in zijn agentuur. Tot slot zal Calia Italia van zondag 7 tot woensdag 10 november 2021 weer op de Meubelbeurs Brussel exposeren.Links

www.caliaitalia.com
www.meubelbeurs.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, bank, zitmeubel, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, agent, #caliaitalia, #meubelbeursbrussel, #mbb, #ronvermeij, #NimrodInternationalAgencies

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
 
Das Haus nieuwe vorm
lees verder
Woontrend 2022 - Traditional Sentiment
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de derde: Traditional Sentiment.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden