Aziatisch debuut Orgatec

Woensdag 16 juni 2021

Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
Aziatisch debuut Orgatec

Naast de traditionele Orgatec-productassortimenten, besteedt het evenement in Tokio speciale aandacht aan relevante kantoormeubelcomponenten, fittingen, accessoires en materialen als onderdeel van een speciale interzum-ruimte. Daarnaast krijgen vakbezoekers innovatieve ideeën en inspiratie voor de moderne werkwereld van vandaag en morgen in seminars en zogenaamde trendzones. Want Orgatec Tokyo wil volgens Koelnmesse - net als de vakbeurs in Keulen - dé vakbeurs in Azië zijn die laat zien welke technologieën en trends onze manier van werken de komende jaren zullen bepalen.

 

Voor Japan, de op twee na grootste economie ter wereld, voorspellen experts een jaarlijkse groei van de kantoormeubelmarkt van 3,7% tussen 2020 en 2025. Daarnaast is het land de belangrijkste fabrikant en koper van kantoormeubelen in de regio Azië-Pacific en is goed voor 50% van alle productie en de vraag in de regio. Bovendien staat Japan synoniem voor kwaliteit en innovatie en dient het regelmatig als testmarkt voor alle producten die in Azië gelanceerd worden. Dit geldt ook voor belangrijke sleutelmarkten zoals Shanghai, Seoul, Taipei en Singapore. De Koelnmesse werkt samen met de Japan Office & Institutional Furniture Association.

 

Orgatec Tokyo vindt dus plaats van 26 – 28 april 2022. Het vertrouwde Duitse Orgatec moet wachten tot 25 – 29 oktober 2022.Links

www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.nl
www.orgatec.be
www.orgatec-tokyo.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, @orgatec, #orgatec, #orgatectokyo, #koelnmesse, #orgatec2022

Gerelateerd nieuws
 
Ontwerp door de natuur
lees verder
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Maak kennis met de LXR18
lees verder
Eerste paal LFG Breukelen
Leolux Furniture Group (LFG) laat in Breukelen een Experience Center bouwen. De eerste paal voor de nieuwbouw werd vandaag, 14 oktober, geslagen door de vierde generatie van het Nederlandse familiebedrijf.
lees verder
Gelukkig bij Nancy Homestore
[sponsored artikel] - In het Centrum van Rotterdam zit de showroom van Nancy Homestore: een interieurzaak die met winkel en webshop er naar streeft om mensen blijer en gelukkiger te maken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden