Safe at Home door Kobe

Woensdag 16 juni 2021

Kobe introduceert deze zomer een nieuw assortiment van 100% vlamvertragende kwaliteiten. Deze stoffen zijn geschikt voor toepassing bij de consument en in projecten.
Safe at Home door Kobe
Safe at Home door Kobe Safe at Home door Kobe Safe at Home door Kobe Safe at Home door Kobe Safe at Home door Kobe

Kobe introduceert deze zomer een nieuw assortiment van 100% vlamvertragende kwaliteiten. Deze interieurstoffen zijn zowel toepasbaar in projecten als in residentiële interieurs. Ze zijn met aandacht ontworpen in een perfecte balans tussen functionaliteit en design. Hoewel deze stoffen voldoen aan de strenge eisen van de internationale projectmarkt, voelen ze heel natuurlijk aan en zijn verkrijgbaar in trendy interieurkleuren.

 

De collectie is gebaseerd op trend onderzoek verricht in de project en interieur markt. Het designteam van Kobefab heeft voor het Kobe-merk een collectie gecreëerd die onderling gecombineerd kan worden, wat zorgt voor een mooi eindresultaat voor elk interieur stijl. Alle stoffen in deze collectie zijn kamerhoog, waardoor ze naadloos verwerkt worden. De meeste kwaliteiten zijn ook geschikt voor vouwgordijnen en kunnen zowel in de hoogte als in de breedte worden geconfectioneerd. Hierdoor zijn ze perfect toepasbaar voor alle raamsoorten en maten.

 

Kobefab International bv, opgericht in 1976, is een Nederlandse groothandel in interieurstoffen en wandbekleding voor zowel de residentiële – als de projectmarkt, met Kobe en Essente als merken. Het vertegenwoordigt Koroseal Interior Products in Europa met een breed scala aan wandbekleding.

 

Het bedrijf is gevestigd in Valkenswaard, Nederland, heeft eigen verkoopkantoren en showrooms in Nederland (ETC Design Center Europe in Culemborg), België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De producten worden gedistribueerd en gebruikt door professionals en eindgebruikers in meer dan 50 landen over de hele wereld.Links

www.kobe.eu
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, #kobe, #kobefab, #koroseal, #essente, #safeathome, #etcexpo, #etcdesigncentereurope

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder
Een haard past in ieder interieur
[Sponsored artikel] - Een sfeermaker die extra romantiek toevoegt aan een woonkamer. De finishing touch voor ieder interieur. Of de heerlijkste warmtebron. Zomaar even een paar omschrijvingen die perfect bij een haard zouden passen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden