Inschrijving NK stofferen open

Dinsdag 15 juni 2021

Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
Inschrijving NK stofferen open
Inschrijving NK stofferen open

Na de zomer vindt het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) op zondag 12 september 2021 plaats tijdens de Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem. Het wordt de tweede editie onder de nieuwe naam NKWP, voorheen heette deze wedstrijd het NK Woningstofferen. Voor geïnteresseerden is het vanaf nu tot 1 augustus mogelijk om zich in te schrijven.

 

De organisatie van het NKWP bestaat – net zoals voorheen – uit een samenwerkingsverband tussen het Hout- en Meubileringscollege, brancheorganisatie Inretail, Branchevereniging Projectinrichting en Incoda. Vanaf dit jaar zit ook Floor Artist Dave Amweg van Ocs Interiors in de organisatie.

 

Verder is er dit jaar naast het NK voor professionals ook een NK voor junioren (onder de 23 jaar), deze wordt gehouden op dinsdag 14 september, wanneer tevens de prijzne worden uitgereikt. Nieuw deze editie worden ook workshops voor de woning- en projectstoffeerders in samenwerking met de sponsors aangeboden. De workshops vinden plaats op maandag 13 september.

 

Aan het NKWP kunnen alle professionals op het gebied van woning- en projectstofferen deelnemen. Zij werken tijdens dit kampioenschap verschillende opdrachten uit. Elke deelnemer werkt op één dag 6,5 uur aan de opdrachten. Voor de professionals zijn er in totaal drie prijzen te winnen. Ook zijn er diverse machines/gereedschappen te winnen en iedere deelnemer ontvangt een certificaat. Alle materialen zijn voorradig tijdens het kampioenschap. Deelnemers dienen wel zelf eigen gereedschap mee te nemen.

 

Voor inschrijvingen of meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Dave Amweg van Ocs Interiors (e-mail: info@ocsinteriors.nl of 06 48 84 27 35).

 

Het NKWP vindt plaats op de beursvloer van Incoda, de vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering. Incoda 2021, georganiseerd door Easyfairs, is  zondag 12, maandag 13 en dinsdag 14 september open. Er kan bij binnenkomst worden gecontroleerd aan de hand van de Coronacheck App. Na deze check is de beurs te bezoeken zoals van ouds, dus met 100% bezoekerscapaciteit, zonder mondkapjes en anderhalve meter afstand. Maar wellicht is deze toegangscheck tegen de tijd dat de beurs wordt gehouden reeds vervallen.Links

www.interieurcollectiedagen.nl
www.inretail.nl
www.bvp.nl
www.ocsinteriors.nl
www.houtenmeubileringscollege.nl
www.interieur-vakman.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, vlamvertragend, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, stofferen, stoffeerder, meubelstofferen, meubelstoffeerder, woningstofferen, woningstoffeerder, leggen, vloer, marmoleum, linoleum, presentatie, introductie, #ICD, #Incoda, Interieur Collectie Dagen, beurs, show, event, vakbeurs, showroom, #nkwoningstofferen, #nkwp, #ocsinteriors, #hmc, #hmcollege, #bvprojectinrichting, #inretail, #interieurvakman

Gerelateerd nieuws
Meer transparantie in textielbranche
Modint en Impactbuying werken samen aan transparante toekomst in kleding- en textielbranche door middel van de ontwikkeling van een speciale tool.
lees verder
Jysk blijft groeien in Nederland
Jysk Nederland heeft in het boekjaar 2021/22 een recordomzet behaald van Ä 167,3 miljoen, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Ook nu de marktomstandigheden veranderen, blijft JYSK volop investeren in Nederland.
lees verder
 
NIeuwe behangkleuren
lees verder
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder
Data Decosit 2023 bekend
Organisator Fedustria gaat de beurs Decosit in 2023 organiseren op 5 & 6 september in Brussels Expo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden