Tillema heen en weer

Dinsdag 02 april 2024

De liefde bij zijn voormalige ex was van korte duur: Christian Tillema is alweer vertrokken als area sales manager bij Innovation Living.
Tillema heen en weer

Eind vorig jaar meldden we dat Christian Tillema (foto) - voor de derde keer - was teruggevlogen op het nest van z'n oude werkgever Innovation. Blijkbaar zat de liefde toch niet diep genoeg en was deze verzoening van slechts vijf maanden dus van korte duur. Want nu kondigt hij aan de lokroep van Flexlux bij Theca / Actona Group opnieuw niet te hebben kunnen weerstaan en dat hij daar als sales director aan de slag gaat.

Inmiddels heeft Tillema het nodige heen en weer gehopt. Van als sales manager bij Innovation naar Core One en via Bolia naar Theca en later Flexlux, dat door Actona werd overgenomen. En nu opnieuw heen en weer, via Innovation terug naar Flexlux.Links

www.actonacompany.com
www.bolia.com
www.coreone.dk
www.flexlux.com
www.inno.dk
www.innovationliving.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, meubel, bank, fabrikant, design, slaapbank, lounge, personalia, christian tillema, #bolia, #coreone, #inno, #theca, #larslarsen, #innovationliving, #innovationranders, #scanpan, #flexlux

Gerelateerd nieuws
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Green House collection
Moooi introduceert de nieuwe Green House Beddengoed Collectie. Leverbaar vanaf najaar 2024, ontwikkeld in samenwerking met Bedding House.
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden