Sterren op het Doek met ETC-exposant

Maandag 29 november 2021

Wellicht gezien, of toch gemist? Saskia Vugts, kunstenares en exposant van ETC Design Center nam afgelopen week deel aan Sterren op het Doek. In het tv-programma mocht Vugts op haar kenmerkende realistische manier een olieverfportret maken van gast Dionne Stax. - spoilers onderaan het artikel-
Sterren op het Doek met ETC-exposant

Tijdens het NPO tv-programma Sterren op het Doek geven verschillende prominenten geven zich over aan de doorgrondende blikken van drie schilders én de prikkelende vragen van presentator Özcan Akyol. Wat laten ze van zichzelf zien? En wat juist niet? Aan het einde van de aflevering mag de BN’er één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat de BN'er heeft gekozen. Na elke uitzending kan een bod uitgebracht worden op deze doeken.

 

In de editie van 27 november interviewde Özcan Akyol Dionne Stax in haar geboorteplaats Boxmeer. Dionne vertelde over haar fijne jeugd en haar hechte gezin. Maar ook over het zware jaar dat ze achter de rug heeft, waardoor ze tot belangrijke inzichten is gekomen. Eén van de getalenteerde kunstenaars die Stax vastlegde was ETC exposant Saskia Vugts.

 

Met veel bewondering werd gekeken naar de manier waarop zij snel en zeer gedetailleerd een olieverf portret neerzet. Stax koos uiteindelijk ook voor het doek van Vugts, dat een plek krijgt in haar woning. Het programma is nu terug te kijken via NPO Start. Saskia Vugts kan bezocht worden in ETC Design Center Europe in Culemborg, standnummer 15c.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.saskiavugts.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, decoratie, accessoire, kunst, fotografie, schilderij, tv, npo, Özcan Akyol, Dionne Stax, #saskiavugts, #etcexpo, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
Bakken in eigen keuken populair
[Sponsored artikel] - Voor velen is een programma als Heel Holland Bakt, waarin de mooiste baksels op het scherm verschijnen, het hoogtepunt van de week. In een tijd waarin we veel thuis zijn brengen we ook meer tijd in de keuken door.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden