Spotlight komt eraan

Maandag 02 maart 2020

Op 8 en 9 maart vindt Spotlight weer plaats. Een uitgebreid aanbod aan decoratie-artikelen wordt hier getoond. Op zondag 8 is de Home & Living afdeling in DWI in Nieuwegein ook extra geopend.
Spotlight komt eraan
Spotlight komt eraan Spotlight komt eraan

In een winkel gericht op (woon)accessoires, of in een woonwinkel, voegen de merken op DWI (De Woonindustrie) en de decoratiebeurs Spotlight in de naastgelegen Beursfabriek in Nieuwegein iets toe. Op zondag 8 en 9 maart van 10-17 uur openen beiden hun deuren voor vakbezoekers.

 

 

Tudo Taste (foto 1) is bijvoorbeeld gespecialiseerd in Portugees aardwerk met de bijbehorende kleurrijke dessins. Kingspoint Toys & Gifts (foto 2) verkoopt fijne impulsaankopen, nieuw is een telefoonkoord dat je handig omknoopt. Met de collectie Bioloco levert het bedrijf dubbelwandige rvs thermos flessen en office cups.

 

Groothandel in woon- en tuindecoraties Art Bizniz (foto 3) heeft producten voor binnen en buiten, zoals windgongen en Geluksvogels voor buiten en Himalaya zoutlampen. Gratis entreetickets voor Spotlight zijn te krijgen via www.spotlight-event.nl.Links

www.spotlight-event.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.tudotaste.nl
www.kingspoint.nl
www.artbizniz.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event,decoratie, accessoires, papier, schrijfmateriaal, stationery, verlichting, licht, interieurbekleding, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #dwi, #spotlight, #spotlightevent, #tudotaste, #kingspoint, #Bioloco, #artbizniz

Gerelateerd nieuws
 
Meer cash & carry Mars & More
lees verder
Obscure blokken in ETC
Vorige week is er een nieuwe exposant in het ETC Design Center Europe in Culemborg neergestreken. Een mysterieus merk met een prachtige presentatie.
lees verder
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder
 
Arli overgenomen
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden