Spotlight komt eraan

Maandag 02 maart 2020

Op 8 en 9 maart vindt Spotlight weer plaats. Een uitgebreid aanbod aan decoratie-artikelen wordt hier getoond. Op zondag 8 is de Home & Living afdeling in DWI in Nieuwegein ook extra geopend.
Spotlight komt eraan
Spotlight komt eraan Spotlight komt eraan

In een winkel gericht op (woon)accessoires, of in een woonwinkel, voegen de merken op DWI (De Woonindustrie) en de decoratiebeurs Spotlight in de naastgelegen Beursfabriek in Nieuwegein iets toe. Op zondag 8 en 9 maart van 10-17 uur openen beiden hun deuren voor vakbezoekers.

 

 

Tudo Taste (foto 1) is bijvoorbeeld gespecialiseerd in Portugees aardwerk met de bijbehorende kleurrijke dessins. Kingspoint Toys & Gifts (foto 2) verkoopt fijne impulsaankopen, nieuw is een telefoonkoord dat je handig omknoopt. Met de collectie Bioloco levert het bedrijf dubbelwandige rvs thermos flessen en office cups.

 

Groothandel in woon- en tuindecoraties Art Bizniz (foto 3) heeft producten voor binnen en buiten, zoals windgongen en Geluksvogels voor buiten en Himalaya zoutlampen. Gratis entreetickets voor Spotlight zijn te krijgen via www.spotlight-event.nl.Links

www.spotlight-event.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.tudotaste.nl
www.kingspoint.nl
www.artbizniz.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event,decoratie, accessoires, papier, schrijfmateriaal, stationery, verlichting, licht, interieurbekleding, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #dwi, #spotlight, #spotlightevent, #tudotaste, #kingspoint, #Bioloco, #artbizniz

Gerelateerd nieuws
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
 
Factorij steunt ondernemers
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden