Ceo Riviera Maison opgestapt

Maandag 02 maart 2020

De ceo van Rivičra Maison, Annemarie Uleman, is na ruim een jaar opgestapt vanwege een verschil van inzicht over de te varen koers. Dat meldt de interieurdecoratieketen.
Ceo Riviera Maison opgestapt

Annemarie Uleman werd in januari 2019 aangesteld door oprichter en eigenaar Henk Teunissen (foto; Facebook), die overigens wel bij de zaak betrokken bleef. Rivièra Maison stelt dat Uleman het bedrijf heeft geherstructureerd en plannen gemaakt voor de toekomst, maar dat er een onoverbrugbaar verschil van inzicht voor de verdere uitvoering daarvan was.

Teunissen wordt voorlopig ceo ad interim en gaat op zoek naar een coo of cco, die hem, na goed jaar meegelopen te hebben, als ceo kan opvolgen. Annemarie Uleman heeft gereageerd dat ze binnen het bedrijf op het gebied van online, omnichannel en crm (customer relationship management) veel innovaties heeft doorgevoerd. De verdere uitrol hiervan gaat Henk Teunissen zelf dus nu uitvoeren.
Links

www.rivieramaison.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, meubel, zitmeubel, bank, accessoire, tuinmeubel, lamp, licht, verlichting, karpet, spiegel, tuin, outdoor, winkel, keten, formule, personalia, #rivieramaison

Gerelateerd nieuws
Stockholm bed van Richard Lampert
Op vakbeurs IMM presenteerde de Duitse meubelfabrikant Richard Lampert dit jaar het nieuwe Stockholm bed. Dit is gebaseerd op het stapelbare Lönneberga-ontwerp.
lees verder
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden