Ceo Riviera Maison opgestapt

Maandag 02 maart 2020

De ceo van Rivičra Maison, Annemarie Uleman, is na ruim een jaar opgestapt vanwege een verschil van inzicht over de te varen koers. Dat meldt de interieurdecoratieketen.
Ceo Riviera Maison opgestapt

Annemarie Uleman werd in januari 2019 aangesteld door oprichter en eigenaar Henk Teunissen (foto; Facebook), die overigens wel bij de zaak betrokken bleef. Rivièra Maison stelt dat Uleman het bedrijf heeft geherstructureerd en plannen gemaakt voor de toekomst, maar dat er een onoverbrugbaar verschil van inzicht voor de verdere uitvoering daarvan was.

Teunissen wordt voorlopig ceo ad interim en gaat op zoek naar een coo of cco, die hem, na goed jaar meegelopen te hebben, als ceo kan opvolgen. Annemarie Uleman heeft gereageerd dat ze binnen het bedrijf op het gebied van online, omnichannel en crm (customer relationship management) veel innovaties heeft doorgevoerd. De verdere uitrol hiervan gaat Henk Teunissen zelf dus nu uitvoeren.
Links

www.rivieramaison.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, meubel, zitmeubel, bank, accessoire, tuinmeubel, lamp, licht, verlichting, karpet, spiegel, tuin, outdoor, winkel, keten, formule, personalia, #rivieramaison

Gerelateerd nieuws
Make-over toonzaal Dez
De bedrijfstoonzaal van De Eiken Zetel (Dez) in Eeklo krijgt een grote make-over. Een oppervlakte van 560 vierkante meter is volledig gestript en krijgt een volledig nieuwe invulling.
lees verder
 
Meer cash & carry Mars & More
lees verder
Rondhangen met Ethimo
De loungecollectie Allaperto is voortgekomen uit een samenwerking tussen Ethimo en Matteo Thun en Antonio Rodriguez. De collectie is nu beschikbaar in twee nieuwe varianten,Veranda en Nautic. Ook krijgt de collectie er een hangfauteuil bij.
lees verder
Obscure blokken in ETC
Vorige week is er een nieuwe exposant in het ETC Design Center Europe in Culemborg neergestreken. Een mysterieus merk met een prachtige presentatie.
lees verder
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden