Spotlight alleen in najaar

Maandag 11 januari 2021

De voorjaarseditie decoratiebeurs Spotlight, die van 7-9 maart was gepland, is vervallen. De najaarseditie blijft twee dagen open.
Spotlight alleen in najaar

In oktober kondigde Spotlight nog aan dat de voorjaarsbeurs drie in plaats van twee dagen zou duren. Recent liet de beursorganisatie via social media weten dat het evenement niet wordt gehouden. De eerstvolgende, zesde editie van de show is nu gepland op zondag 19 en maandag 20 september, gewoon weer twee dagen lang dus.

Overigens zijn op het moment van schrijven de data op website nog niet overal aangepast. De locatie blijft de Beursfabriek in Nieuwegein, dat zoals bekend grenst aan DWI (De Woonindustrie).Links

ww.beursfabriek.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.spotlight-event.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, decoratie, accessoires, papier, schrijfmateriaal, stationery, verlichting, licht, interieurbekleding, #beursfabriek, #debeursfabriek, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #dwi, #spotlight, #spotlightevent, #vakbeurs, #spotlightnl

Gerelateerd nieuws
Showup voorjaar vervalt
De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
lees verder
Anton Sanders plotseling overleden
Inretail meldt triest nieuws: voorzitter Anton Sanders is plotseling overleden.
lees verder
Maison + Objet vervalt weer
Nadat de beurs eerder al van januari naar maart was verplaatst, zal Maison & Objet dit voorjaar niet meer worden gehouden.
lees verder
DWI vakdagen verplaatst
Door de angstpolitiek van regeringen kon het bijna niet uitblijven: de DWI (De Woonindustrie) heeft de Voorjaarsvakdagen van februari verplaatst naar maart.
lees verder
 
Grootendorst weg bij Pols Potten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden