Anton Sanders plotseling overleden

Maandag 11 januari 2021

Inretail meldt triest nieuws: voorzitter Anton Sanders is plotseling overleden.
Anton Sanders plotseling overleden

Inretail meld vandaag het volgende trieste nieuws:

 

Wij hebben het trieste bericht ontvangen dat onze voorzitter Anton Sanders op zaterdag 9 januari is overleden. Hij is volstrekt onverwacht en op veel te jonge leeftijd overleden. Wij zijn in diepe rouw.


Anton was een zeer betrokken bestuurder die ontzettend veel impact heeft gehad op onze vereniging. Wij zullen zijn visie, ondernemersgeest en scherpte missen. Bovenal gaan wij een betrokken, altijd geïnteresseerde en bijzonder warm persoon missen. Wij leven intens mee met de familie. Wij zijn Anton dankbaar voor alles wat hij voor de retail en onze organisatie heeft gedaan. Wij zullen zijn gedachtegoed binnen onze vereniging laten voortbestaan.

 

Anton Sanders is tevens directievoorzitter van DKG keukens (Keller, Bruynzeel) uit Bergen op Zoom, waar men uiteraard ook diep geschokt is door dit nieuws.

 

Sanders, vorige week 54 geworden, woonde in Eindhoven en was sinds 2006 werkzaam bij Bruynzeel. Daarvoor werkte hij bij Beter Bed. Sinds 2017 was hij tevens voorzitter van Inretail. Volgens Uw Keukenprof werd een gescheurde aorta hem fataal. Sanders laat een partner achter en had geen kinderen.

 

P.S. 14-01-2021: zie ook de In Memoriam van Jan Meerman.Links

www.inretail.nl
www.dkgkeukens.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, banken, fauteuils, stoelen, overleden, overlijden, gestorven, sterven, dood, afscheid, triest, personalia, persoonlijkheid, in memoriam, #overleden, #inmemoriam, #inretail, #antonsanders, #dkgkeukens, #keller, #bruynzeel

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder
Inretail gooit handdoek
Detailhandelsbrancheorganisatie Inretail gaat niet in hoger beroep tegen de Nederlandse staat om de gedwongen winkelsluiting op te heffen. En het IMF heeft overheden inmiddels geadviseerd om noodlijdende zaken op te kopen!
lees verder
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
Elegante subtiele rondingen
DesignLab21, onderdeel van de Dutch Quality Group presenteert de nieuwe bank Vilaz. Volgens het bedrijf is het een typische Design on Stock bank, met een herkenbare signatuur. Modulair, comfortabel en met veel aandacht voor kwaliteit en detail.
lees verder
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden