Anton Sanders plotseling overleden

Maandag 11 januari 2021

Inretail meldt triest nieuws: voorzitter Anton Sanders is plotseling overleden.
Anton Sanders plotseling overleden

Inretail meld vandaag het volgende trieste nieuws:

 

Wij hebben het trieste bericht ontvangen dat onze voorzitter Anton Sanders op zaterdag 9 januari is overleden. Hij is volstrekt onverwacht en op veel te jonge leeftijd overleden. Wij zijn in diepe rouw.


Anton was een zeer betrokken bestuurder die ontzettend veel impact heeft gehad op onze vereniging. Wij zullen zijn visie, ondernemersgeest en scherpte missen. Bovenal gaan wij een betrokken, altijd geïnteresseerde en bijzonder warm persoon missen. Wij leven intens mee met de familie. Wij zijn Anton dankbaar voor alles wat hij voor de retail en onze organisatie heeft gedaan. Wij zullen zijn gedachtegoed binnen onze vereniging laten voortbestaan.

 

Anton Sanders is tevens directievoorzitter van DKG keukens (Keller, Bruynzeel) uit Bergen op Zoom, waar men uiteraard ook diep geschokt is door dit nieuws.

 

Sanders, vorige week 54 geworden, woonde in Eindhoven en was sinds 2006 werkzaam bij Bruynzeel. Daarvoor werkte hij bij Beter Bed. Sinds 2017 was hij tevens voorzitter van Inretail. Volgens Uw Keukenprof werd een gescheurde aorta hem fataal. Sanders laat een partner achter en had geen kinderen.

 

P.S. 14-01-2021: zie ook de In Memoriam van Jan Meerman.Links

www.inretail.nl
www.dkgkeukens.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, banken, fauteuils, stoelen, overleden, overlijden, gestorven, sterven, dood, afscheid, triest, personalia, persoonlijkheid, in memoriam, #overleden, #inretail, #antonsanders, #dkgkeukens, #keller, #bruynzeel

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe directeur Ronald Schmitt
lees verder
Geen Design Experience wel nieuws
Vanwege de voortdurende coronamaatregelen komt de ETC Design Experience van 8 en 9 februari te vervallen. Maar professionals zijn op afspraak nog steeds welkom bij ETC Design Center Europe, waar ook nieuws te vinden is.
lees verder
 
In memoriam Anton Sanders
lees verder
Showup voorjaar vervalt
De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
lees verder
 
Vijf nieuwe banken voor Ginger
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden