Digitaal platform

Dinsdag 12 januari 2021

Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
Digitaal platform

Het is altijd al belangrijk geweest om een goede online aanwezigheid te hebben voor lokale ondernemers, maar de huidige lockdown heeft dit nog versterkt. Hierbij gaat het vooral om de online zichtbaarheid en vindbaarheid, waar grote platformen als Google een belangrijke rol spelen. Focus moet zijn op lokale vindbaarheid. Euretco Wonen biedt een digitaal platform die in deze klantbehoefte voorziet, met websites voor alle lokale wonen en slapen ondernemers.

 

Via dit platform krijgt de ondernemer de beschikking over een compleet ingerichte ondernemerswebsite, gericht op lokale vindbaarheid met productcontent, artikelinformatie enzovoorts. De ondernemer wordt hierbij voor een groot deel ontzorgd.

 

Saskia de Römph, Productowner Online Euretco Wonen, 'We blijven de ondernemerswebsite continue ontwikkelen. Recent hebben wij onze leden nog geïnformeerd over een uitbreidingsmogelijkheid voor het ondernemersplatform, namelijk de mogelijkheid om een showroom outlet/opruiming pagina toe te voegen. Uit testen bleek namelijk dat deze extra functionaliteit voor een verhoogde zichtbaarheid zorgt en daarmee meer online consumenten trekt. Tegelijkertijd wordt zo ook de showroom mooi opgeruimd. Win, win.'Links

www.euretco.com
www.euretco.com/wonen

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, winkel, retail, shop, outlet, keten, samenwerking, samen, combinatie, inkoop, organisatie, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, verf, wand, behang, vloer, meubel, gordijn, raam, raamdecoratie, deco, decoratie, wand, behang, bekleding, muur, woonondernemers, online vindbaarheid, lokaal, website, platform, Euretco, #binnen, #decorette, #dgnretail, #euretco, #hubo, #multimate, #slaapkenner, #topform, #vivante

Gerelateerd nieuws
Behang van natuurlijke weefsels
Eijffinger introduceert de Natural Wallcoverings III collectie. Met dit alweer derde boek wordt een aanvulling op het op het populaire grasweefsel gebracht, met nog meer kleur en structuur.
lees verder
Meer winst, minder omzet voor Beaulieu
De Beaulieu International Group (BIG) heeft deze week haar eerste jaarverslag gepubliceerd. De omzet is gedaald, waarbij de winstgevendheid wel is verbeterd.
lees verder
Vakblad Mobilia overgenomen
Met ingang van 1 mei 2021 zijn de uitgaverechten van vakbald Mobilia van van de BDU Vakmedia overgenomen door Business Content Media.
lees verder
 
Studie in roestvrij staal
lees verder
Origami van hout
San is het nieuwste ontwerp van Roderick Vos voor meubelleverancier Linteloo. Zijn inspiratie haalde Vos uit de praktijk van het meubelmaken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden