Spoga + Gafa eventprogramma

Woensdag 07 augustus 2019

Spoga + gafa (1-3 september) biedt door themawerelden, lezingen, speciale evenementen en feesten meer dan alleen een vakbeurs. Een selectie uit het evenementprogramma van dit jaar.
Spoga + Gafa eventprogramma

Welke nieuwe oplossingen zijn er met betrekking tot de toenemende verstedelijking, of het groeiend aantal ouderen? Welke betekenis hebben duurzame producten of de toegenomen behoefte aan individualisering voor de outdoorindustrie?

De Outdoor Furniture & Decoration Trend Show, georganiseerd door het ontwerpbureau Branherm + Krumrey, probeert antwoord te geven op deze vragen (hal 10.2). Hier zijn exposities te zien gebaseerd op zes ontwerptrends: City Gardening, Universal Design, New Naturalness, Freedom of Form and Design, Minimal Chic en Smart Design. Het al eerder aangekondigde event Icons of Outdoor Furniture presenteert het best verkochte en meest stijlvolle tuinmeubilair van huidige en voormalige exposanten.

 

Ook dit jaar kunnen bezoekers op pad met een expert, tijdens de Guided Tours, die 45 minuten duren. Deze experts tonen innovatie producten en oplossingen binnen vier verschillende thema's. Trendexpert Frank A. Reinhardt biedt tours aan op het gebied van outdoor meubelen en decoratietrends voor 2020. Aanmelden kan via de website.

 

In het Garden Café Forum (Boulevard/tegenover Passage 4/5) presenteert Haymarket opnieuw de Taspo Talks, maar daarnaast ook workshops, interviews en lezingen over thema's als retaildesign, urban gardening wereldwijd, innovatieve foodservice-concepten voor de handel, E-commerce trends en inzichten en perspectieven voor de tuinmarkt. Op de 'eilanden' van de Boulevard of Ideas wordt zoals gebruikelijk een selectie getoond van de noviteiten die Spoga + gafa exposanten te bieden hebben.

 

Zin een feestje of borrel? Traditioneel focust Spoga+gafa zich zondags op tuincentra, in samenwerking met de Verband Deutscher Garten-Center (VDG). De dag wordt om 17:00 afgesloten met een borrel op de stand van deze organisatie (Passage 4/5). Op maandag is de IVG Garden Party (Industrieverband Garten) in hal 6. Deze begint om 17:30 en is netwerkmogelijkheid voor alle exposanten, bezoekers en pers.

 

Tickets voor Spoga+gafa zijn te krijgen via de website.

 Links

www.spogagafa.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, trend, #spoga, #spogagafa, #spoga+gafa, #citygardening, #koelnmesse

Gerelateerd nieuws
 
Daling woonretail april
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Thea nieuw bij Fendi Outdoor
Fendi is een van de labels van de Italiaanse meubelfabrikant Luxury Living Group uit Forlě. Thea is een nieuwe telg in de Fendi Outdoor collectie.
lees verder
Experience center Interior Group
Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden