Luxury Decor Floors failliet

Dinsdag 06 augustus 2019

Recent werd bekend dat LDF (Luxury Decor Floors) uit Oeselgem/Dentergem reeds half juli failliet is verklaard.
Luxury Decor Floors failliet

LDF (Luxury Decor Floors) stond officieel te boek als een groothandel in behang, verf en woningtextiel en probeerde pvc-vloeren via retailers aan eindgebruikers te leveren.

Het bedrijf heeft in het verleden deelgenomen aan Europarket in Kortrijk en Intirio in Gent, maar de laatste jaren werd er al weinig meer van vernomen. De uitspraak van het faillissement door de ondernemingsrechtbank in Gent was al op 11 juli.

De curatoren zijn Alex Vrombaut en Serge Carton van Phibalex Advocaten uit Brugge.
Links

www.luxurydecorfloors.be
www.phibalex.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, vloer, pvc, vinyl, lvt, groothandel, grossier, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, #ldf, #luxurydecorfloors

Gerelateerd nieuws
 
Bece lanceert nieuwe projectcollectie
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder
Nieuwe wandlijm Uzin
Uzin introduceert UZIN KE 68 T. Deze 1-k hybridelijm is bedoeld om zwaardere bedekkingen zoals duo-planken, parket en harde soorten kunststof watervast aan de wand te bevestigen.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder
Vloeren van afval door Studio Wae
Studio Wae verwerkt productieafval van Interface, Tarkett en Forbo tot designtapijttegels. Hiermee worden circulaire designvloerbekleding en wandtapijten gecreëerd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden