Sietse Ploeger overleden

Woensdag 07 augustus 2019

Afgelopen vrijdag is Sietse Auke Ploeger uit Emmen onverwacht overleden. Hij is 65 jaar geworden.
Sietse Ploeger overleden

"Wij zijn verbijsterd door de snelheid waarmee het leven door de dood werd ingehaald. Wij hebben onverwacht afscheid moeten nemen van mijn lieve man, onze vader en opa," vermeldt de rouwkaart die op zijn LinkedIn-profiel is geplaatst.

Sietse Ploeger (foto, Linkedin) was sinds 1980 actief in bedmode en slaapcomfort en sinds 2006 zelfstandig agent (Sietse Ploeger Agenturen) voor diverse labels in bedmode, waaronder Twenthe Group (Chris Mestdagh en Passion), Estella, Momm, Artländer en Smellink (Bonnanotte en Gilder).

Op 8 augustus om 13:30 uur wordt er afscheid van hem genomen in uitvaartcentrum DLE Overse Bos, Meerdijk 88, 7825 TH Emmen.
Links

www.artlaender.de
www.bonnanotte.nl
www.estella.de
www.gilder.nl
www.momm-bettwaesche.de
www.sietseploeger.nl
www.smellink.nl
www.twenthe-group.be

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, bed, bedmode, slaap, slaapcomfort, dekbed, overtrek, deken, laken, matras, ledikant, personalia, dood, gestorven, overleden, #sietseaukeploeger, #sietseploeger, #sietseploegeragenturen

Gerelateerd nieuws
 
Hema in gerecycled bed- en badgoed
lees verder
Contractcollectie Swiss Sense
Swiss Sense lanceert Swiss Sense Business, een nieuw onderdeel van Swiss Sense speciaal voor de contractmarkt. Binnen de Hotel Collection biedt het bedrijf een nieuwe collectie hotelboxsprings, en dienstverlening op maat tegen zakelijke prijzen.
lees verder
Slapen in de seventies
Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
lees verder
Liquiditeit Beter Bed goede kant op
In juni bleek dat Beter Bed kampt met liquiditeitsproblemen. Nu is er echter positief nieuws, het bedrijf heeft de eerste helft van een aanvullende lening gekregen en gaat Matratzen Concord definitief verkopen.
lees verder
Extra inspiratie bij najaarsbeurs DWI
Tijdens de Najaarsvakbeurs in De Woonindustrie zijn noviteiten van de standhouders te zien, maar er is van 1-4 september meer te doen. Tijdens de beursdagen worden presentaties en lezingen gegeven en er wordt een unieke expositie neergezet.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden