Spectrum verhuist

Zaterdag 25 april 2020

Er is weer een aantal jaar verstreken sinds de vorige keer. Dus is het tijd voor Spectrum weer te verkassen. Het bedrijf blijft wel in Eindhoven.
Spectrum verhuist

Spectrum heeft de afgelopen decennia al diverse verhuizingen achter de rug. In 2002 verhuisde de meubelfabrikant van Bergeijk naar de Maijweg in 's-Hertogenbosch. In 2009 werd dit verruild voor het eveneens Bossche adres Veenmarktkade.

Weer zo'n twee jaar later vertrok Spectrum naar de Torenallee in Eindhoven, en schoof in 2015 in dezelfde straat weer een klein stukje op naar de huidige locatie in het Glasgebouw.

Nu verhuist het bedrijf naar een nieuw kantoor op Strijp R, in het complex van Piet Hein Eek (Eek & Ruijgrok). Het nieuws adres is Halvemaanstraat 18-A, 5651 BP Eindhoven. Telefoonnummer blijft gelijk. Op deze nieuwe locatie is er een kleine showroom waar een deel van de collectie getoond wordt.

Tradix is de Belgische partner van Spectrum.Links

www.pietheineek.nl
www.spectrumdesign.nl
www.tradix.be

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, fabrikant, meubelfabrikant, meubelproducent, meubelmaker, meubel, stoel, fauteuil, design, designmeubel, ontwerper, verhuizing, verhuist, verhuisd, #pietheineek, #spectrumdesign, #tradix

Gerelateerd nieuws
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden