Sparkle Three en Spot Three van Pode

Maandag 10 juni 2024

Het is volgens Pode eigenlijk heel logisch: na één en twee komt drie. Zo is dat ook bij de draaifauteuils Sparkle (2014, met los zitkussen) en Spot (2019, geďntegreerd zitkussen). Van beide modellen heeft het bedrijf een derde versie geďntroduceerd.
Sparkle Three en Spot Three van Pode
Sparkle Three en Spot Three van Pode Sparkle Three en Spot Three van Pode

De ontwerpen van Thijs Smeets werden in eerste instantie gepresenteerd met een lage rug (One). Niet veel later kwamen er uitvoeringen met een hoge rug (Two). Nu brengt Pode de versie Three, met hoge rug en oortjes.

 

De vorm is anders, de rest blijft vertrouwd. Want net als hun voorgangers bieden ook Spot Three (foto 2) en Sparkle Three (foto 3) veel keuzes in materialen en kleuren, meerdere zithoogtes en, zo schrijft Pode, natuurlijk een geweldig comfort. Pode is een merk van de Leolux Furniture Group.Links

www.leolux.com
www.pode.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, meubel, bank, salontafel, design, vloer, tapijt, karpet, polyamide, wol, #clairevos, #leolux, #lfg, #leoluxfurnituregroup, #Pode

Gerelateerd nieuws
Stefan Lohrberg weg bij Spoga+gafa
Het gezicht van Spoga+gafa vertrekt: directeur Stefan Lohrberg neemt afscheid na de aankomende editie van 16 tot 18 juni.
lees verder
 
Wim Hoefakker overleden
lees verder
Spectral in zwaar weer
Begin deze maand kreeg Spectral bv te horen dat meubelfabriek Spectral Audio Möbel GmbH insolventie heeft aangevraagd. Dit is een nieuwe klap voor de Duitse meubelbranche, maar natuurlijk ook voor de Nederlandse distributeur.
lees verder
Uitblinkers Woonbranche
Auping heeft de beste positionering in de woonbranche, zo blijkt uit onderzoek van Multiscope onder consumenten.
lees verder
Lounge- en eetcollectie Ethimo
Ethimo en Studio Zanellato/Bortotto hebben Patio ontworpen, een nieuwe lijn buitenmeubilair die volgens de fabrikant opvalt door het creatieve gebruik van weven in combinatie met de natuurlijke schoonheid van teakhout.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden