Trendz opent inkoopseizoen

Maandag 10 juni 2024

[sponsored artikel] - Kort na de zomer opent vakevent Trendz op 25 t/m 27 augustus het nieuwe inkoop- en inspiratieseizoen voor de Benelux. Ruim 300 merken tonen de trends, eyecatchers en bestsellers van dit najaar.
Trendz opent inkoopseizoen
Trendz opent inkoopseizoen Trendz opent inkoopseizoen Trendz opent inkoopseizoen Trendz opent inkoopseizoen Trendz opent inkoopseizoen

Naast alle merken zijn er nog meer trends en inspiratie op het vakevent Trendz in het najaar 2024 te vinden. Een Trendpresentatie door TopInterieurOntwerpers toont de trendkleuren van 2025 en het aanbod van de deelnemers en designers. Het vernieuwde Trendz Atelier biedt retailers de kans unieke woonaccessoires te ontdekken en direct in te kopen bij talentvolle designers waaronder Atelier LVDW, Jasmijn Muskens en Sven Jansse.

Talks voor het succes van morgen
Tijdgeestanalist Christine Boland deelt de trends, haar inzichten en tips om relevant te blijven in een snel veranderende wereld. Brancheadviseur wonen Anna Hutten van Inretail presenteert 4 woontrends van 2025 die woonretailers helpen om hun focus te bepalen voor inkoop en winkelinrichting. Stefanie van Pelt van Mrs e-commerce laat zien hoe succesvol te adverteren op social media voor maximale online zichtbaarheid en verkoopgroei.

Veel te ontdekken
Loop door de mooiste pop-up showrooms van 300+ merken onder één dak en ontmoet de vertegenwoordigers van Benoa, Clayre & Eef, Dagros met Boltze Decostar | Countryfield, Gry & Sif, Heeej.nl, Housevitamin, Interhal - Abodee, Joeff.nl, Piffany Copenhagen, Rogon Products, Scents, Tiseco en Vase The World. Bekijk hier de deelnemerslijst.

Openingstijden
Trendz is te bezoeken op zondag 25 augustus van 10.00-17.00 uur, op maandag 26 augustus van 10.00-22.00 uur en op dinsdag 27 augustus van 10.00-17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Registreer je gratis via www.trendzvakbeurzen.nl met de code MP319.


[sponsored artikel]Links

www.trendzvakbeurzen.nl
www.easyfairs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, winkelier, retail, decoratie, accessoire, bloemist, florist, plant, tuin, outdoor, home & living, homedecoratie, kerst, pasen, christmas, stationary, papierwaren, bloemist, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, woonkamer, woontrends, #woontrends, #inretail, #trendz, #trendzgorinchem, #easyfairs, #trendzvakbeurzen, #evenementenhal

Gerelateerd nieuws
Kiezen voor elektrische raamdecoratie
[Sponsored artikel] - Steeds meer woningbezitters maken de keuze om over te stappen van handbediende naar automatische raamdecoratie.
lees verder
Stefan Lohrberg weg bij Spoga+gafa
Het gezicht van Spoga+gafa vertrekt: directeur Stefan Lohrberg neemt afscheid na de aankomende editie van 16 tot 18 juni.
lees verder
 
Nieuw formules deelname imm
lees verder
Inflatie blijft 2,7%
Consumentengoederen en -diensten in Nederland waren in mei 2,7% duurder dan een jaar eerder, meldt het CBS. In april was de inflatie ook 2,7%.
lees verder
Meer jongeren kopen woning
Verschuiving woningaankopen in Nederland: aandeel ouderen daalt, aandeel jongeren stijgt, zo meldt de ING bank.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden